Juz wiem co kupie! Wczoraj w prost mu powiedzialam ze nie mam bladego pojecia co mu kupic bo on taki dziwny jest No i dogadalismy sie ze on chcialby rakietki do tenisa stolowego i siatke. U nas przed blokiem jest stol i chlopaki czesto graja, moj misiek czasem sie do nich przylacza bo bardzo lubi w to grac i w szkole sredniej nawet na jakis mistrzostwa jezdzil. Glupia jestem, ze sama na to nie wpadlam ale jakos zupelnie nie przyszlo mi do glowy. Niespodzianki wprawdzie nie bedzie mial ale na pewno sie ucieszy. Do tego pewnie zaskocze go jakas kolacyjka, moze jakis striptizik nawet
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 465 dni temu Posty: 10630 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-04, 01:42
nie wiem czy traktować to jako prezent ...
ale.
jak wiadomo pracujemy i niewiele się widzimy
w sobotę jadę do radziocha i z racji wolnej chaty zamieszkam sobie na tydzień u niego
no więc w sobotę wieczorem , na prezent , 'zorganizuję' wieczorek dla nas tylko (a mieliśmy zaproszenie na grilla.... ) , świeczki mam, cin cina albo martini kupię... (bianco smaczniejsze nie? ) , komplet bielizny kupiony.. muzykę trza ściągnąć...
także najpierw sobie pogadamy... a potem... obejrzymy wiadomości
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 229 dni temu Posty: 1924 Skąd: Świdnica
Profil: Imię: Madziaaa
Wysłany: 2008-07-04, 16:51
Ja na urodziny Miska w tym roku.. a niedawno byly... bo w czerwcu kupilam koszule z krotkim rekawkiem rozpinanana Lubie kupowac ciuchy i Misio zawsze zadowolony
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 166 dni temu Posty: 1989 Skąd: sprzed kompka:)
Profil: Stan: panna
Partner: P.
Wysłany: 2008-09-24, 23:44
tuptunio, bo sam piwo mrozi:) Chyba nie doczytalas. Ja mam w pazdzierniku urodzinki misia.. Wymyslilam diabelski prezent.. Ale niestety musze zmienic plany
Witam wszystkie Panie:)
Potrzebuje Waszej rady, otóż jestem studentką i mieszkam z 4 facetami na stancji... a jak wiadomo nam wszystkim zbliża się dzień chłopaka... Macie może pomysł na jakiś prezent? Oczywiście chodzi również o to, zeby nie było to zbyt kosztowne...
Czekam na odpowiedz:)
Pozdrawiam - Ania:)
scaliłam tematy
Ostatnio zmieniony przez Kahela 2008-09-26, 09:35, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum