hehe niektore prezenty sa rewelacyjne tylko ze ceny rowniez
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 447 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-03, 12:25
Nymphadora napisał/a:
A Piotrusiowi odmierzacz czasu bardzo się spodobał
To super Nam sie podobaly wyscigi babć Fajny tez byl licznik butelek ( to oczywiscie rzeczy z tych troche tanszych, bo wiekszosc rzeczywiscie jest bardzo droga )
Informacje: Dołączyła 429 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-03, 13:33
Babcie są extra, są też dziadkowie okładający się laskami
Właśnie babcie chcemy kupić jednemu koledze, ale najbliższa okazja i tak dopiero na święta
[ Dodano: 2007-09-20, 20:44 ]
Jak tam pomysły na Dzień Chłopaka, dziewczyny? Bo tylko parę dni w sumie zostało
Ja jeszcze nie jestem pewna, ale dominujący pomysł to takie oto serduszko - ogrzewacz, bo Misiek to straszny zmarźluch jest, a już najbardziej mu marzną łapki...
[ Dodano: 2007-09-26, 10:35 ]
Jednak kupiłam co innego - koszulkę I przy okazji jedną dla siebie
A jak Wasze pomysły?
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 489 dni temu Posty: 30 Skąd: Wałcz
Profil: Imię: Hania
Wzrost: 160
Włosy: ciemny braz z jasnymi pasemkami:)
Stan: w stałym związku :)
Partner: Krzysiaczek:*
Wysłany: 2007-11-13, 14:16 prezenty
Co planujecie kupic swoim ukochanym na mikolaja lub pod choinke? Wczoraj moj Krzys spytal sie mnie co bym chciala dostac, na co ja mu odpowiedzialam, ze prezent ma byc niespodzianka... No i teraz mam lekki klopot (w ktory sama sie wpedzilam) . Pod choinke chce mu kupic porzadny portfel, bo ma taki jakis stary ale na mikolaja??? A jak jest u Was?
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 363 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-13, 15:08
hanah napisał/a:
Co planujecie kupic swoim ukochanym na mikolaja lub pod choinke?
szczerze mówiąc, to ja nie mam pomysłu na prezent.
Może na Mikołaja zrobicie sobie romantyczną kolację przy świecach ( wspólne gotowanie)
a pod choinkę? mam ten sam problem. Pewnie jak zapytam to odpowie "niczego nie potrzebuję" i wtedy pojawi się problem
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 674 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-11-13, 15:18
Ja wezmę wszystkie nasze wspólne fotki wywołam w sepii i wybłagałam kolegę żeby mi zrobił sesję w sepii lub czarno-białą.Następnie zrobie album z takiego papieru (nie wiem jak się nazywa ale wyglada jak bardzo stary taki brązowawy) w którym będa te foteczki + wiersze miłosne i wyznania ile dla mnie znaczy wszystko gotyckim pismem pisanym czarnym tuszem do kresek (trochę męki to będzie kosztować ale czego się nie robi dla ukochanego )brzegi papieru lekko opalę zapalniczką gdzieniegdzie namaluję pnącza z kwiatami. Moim zdaniem najlepsze są prezenty wykonane własnoręcznie i takie "prosto z serca"
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 674 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-11-13, 15:35
Mam zawsze jakieś pomysły ale czasami ciężko o materiały.Nie wiem skąd ja wytrzasnę ten papier i odpowiedni materiał na okladkę trzeba będzie kombinować bo z reszta nie będzie kłopotu na szczęście jestem typem chomika mam pełno pochowanych suszonych kwiatów , listków, i wiele innych przydatnych pierdółek hanah, do tego nie trzeba talentu tylko bujnej wyobraźni wbrew pozorom takie żeczy nie są ciężkie do zrobienia ale niestety są pracochłonne.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 402 dni temu Posty: 535
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2007-11-13, 17:38
Pomyślałam że z okazji świąt, jako że zbliża się też nowy rok, zamówię do zrobienia dla K kalendarz na 2008 (taki do powieszenia na ściane coś a`la kalendarz z cosmopolitan). Wybiorę 12 naszych zdjęć każde na inny miesiąc, więc jeśli chłop będzie grzeczny to znajdzie najprawdopodobniej taki prezent pod choinką Najlepiej niech powiesi w akademiku, jako odstraszacz i przestrzegacz dla odwiedzających go dziewczyn
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 680 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-11-13, 17:44
Diablica666, myślałam o czymś podobnym, też taki stary album tylko że ja chciałam tam wkleić moje zdjęcia takie czarno-białe erotyczne z lekka tylko nie wiem czy ten się zaś nie wkurzy, że jakiś fotograf te zdjęcia widział
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum