Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-02, 19:10
jeeeeee zajebiaszcze ja swojemu musze cos takiego bez okazji kupic tak moze sama przywdzieje nawet jak romantyczny nastrój bedzie ciekawe jak zareaguje
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-02, 20:20
smerfetkahh, odjazdowe majciochy
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 101 dni temu Posty: 412
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-05-23, 19:33
ostatnio kupiłam mojemu skarbusiowi na urodzinki koszulke bo w ogóle nie miałam pomysłu na prezent! a dzisiaj wpadło mi do głowy, że mogłam mu alkomat kupić, bo czasem by się przydał...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 80 dni temu Posty: 132 Skąd: Zambrow
Profil: Imię: Emilka
Wzrost: tylko 155 cm
Włosy: blond
Stan: zareczona panna :)
Partner: Saša
Wysłany: 2008-07-02, 14:27
kurcze dziewczyny Sasza 28 lipca konczy 29 lat a ja nie mam pojecia co mu kupic. Przejrzalam watek ale jakos nic mi nie pasuje. Dalam mu juz portfel na gwiazdke, koszulki, fajne bokserki, perfumy. Bizuterii on nie nosi a dostepu do tych rzeczy ze strony toys4boys nie mam bo nie jestem w polsce. Macie moze jeszcze jakies pomysly??
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
No to pewnego razu nie wiedziałam co kupic mojemu narzeczonemu (aktualnie ex ale nie z powodu tego prezentu). Gośc jest zodiakalnym lwem i rozpatrywałam różne opcje, ale kosmetyki (zestaw) dostał na święta więc kupiłam mu pluszowego lewka (taki Simba z "Króla Lwa" i zrobiłam klatkę. Taką z kartona i drzwiczki z siatką. Co mnie zaskoczyło prezent go ucieszył i rozbawił choc generalnie gośc był sztywny i praktyczny do bólu mnie natomiast często cieszyły małe pierdołki.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 274 dni temu Posty: 2223 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-07-03, 13:29
milli, no ciezka sprawa z prezentemi dla facetow... moze jakas ksiazke jesli lubi czytac? Albo bilet na jakis koncert,mecz? albo moze jakies fajne kapciochy? Trudno cos doradzic nie znajac osoby.ktora ma ten prezent otrzymac.
A moze przygotuj mu kolacyjke,sama upiecz torcika i zawiaz kokarde na sobie
ja kiedys zrobilam tak dla L (bez tej kokardki na mnie,bo to bylo w domu moich rodzicow) i on do dzis to bardzo milo wspomina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum