Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 397 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-01-14, 13:49
Gdzie Ty tam ja ale po łacinie. Muszę to poszukać.
"Semper fidelis" czyli Na zawsze wierny/a"
Cytat:
zawsze przy Tobie i z Tobą
dziś też Cię kocham
nie potrafię o Tobie nie myśleć
Moje spełnione marzenie...imię
raj na ziemi
znalazłam swoje szczęście
JA CIEBIE TEŻ...
NA ZAWSZE, AMEN
ALL YOU NEED IS LOVE
AND NOTHING ELSE MATTERS
KIEDY SPOJRZYSZ - PAMIĘTAJ
W KOŃCU CIĘ ZNALAZŁEM (ZNALAZŁAM)
KOCHAŁEM, KOCHAM, BĘDĘ KOCHAĆ
DZIŚ I NA ZAWSZE
1TO JEST WŁAŚNIE ODWAGA
ZAKOCHANI....NIEROZŁĄCZNI
WARTO BYŁO CZEKAĆ
BEZ RESZTY TWÓJ
YOU'RE STILL THE ONE!
Coś z łaciny
co znaczy: Gdzie ty, tam i ja
a w orginale "ubi tu gaius, ibi ego Gaia" - gdzie ty Gajuszu, tam i ja Gaja
amor vincit omnia - miłość wszystko zwycięża
alter ego - drugie ja
sic itur ad astra - tak się idzie do gwiazd
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Dzięki... chyba będzie "Amor vincit omnia" czyli miłość wszystko zwycieża!
I medalik z matką boską i dzieciatkiem... Akurat taka dedykacja pasuje chyba i do medaliku i do nas bo dużo musiało sie stac żebyśmy byli razem
[ Dodano: 2008-01-15, 13:23 ]
Ale napisałam Matka Boską .. sorki ale dziś zakręcona jestem ...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 156 dni temu Posty: 665
Profil:
Wysłany: 2008-02-22, 11:19
Tego tematu szukałam
Mój Misiak ma niedługo urodziny i zastanawiam się co mu kupić chciałam,żeby było to żartobliwe no i może z lekkim podtekstem znalazłam takie coś na allegro.Gra planszowa.
Co myślicie?widziała któraś z Was to na żywo?a może sama grała?warte swojej ceny?
Zawsze to jakieś urozmaicenie http://www.allegro.pl/ite...rier_w_24h.html
Tilia, ja kupiłam to dla mojego faceta i szczerze mówiąc... mało to warte. Taką grę z powodzeniem sami możecie sobie przygotować, wymyślić jakieś zadania itd i za darmo to już lepiej zaopatrz połówka w Kamasutrę
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 332 dni temu Posty: 387 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-03-26, 18:04 Prezencicho dla płci brzydszej :D
Mam wrazenie, ze taki temat mignal mi tu przed oczyma juz gdzies ale nie moglam znalesc.. . Słuchajcie moje drogie kolezanki. Facet mojej siostry ma niedlugo urodziny i zapytala mnie o rade.. a mianowicie co tu jemu kupic. Na dokładke brat tez niedlugo bedzie swietowal urodzinki i tez musze cos wykombinowac. Zawsze mam z tym problem Help? .
ja moge doradzic albo cos praktycznego...cos domowego uzytku ( np jakis wypasiony albo smieszny kubek, portwell czy cóś) albo cos z rzeczy na kazda okazje ( świeczka, ksiazka...) no ale to zalezy jednak od zainteresowan i charakteru osoby ktora obdarowac chcemy
chyba najlepiej kupić cos związanego z zainteresowaniami Panów - ja mojemu mężowi na imieniny kupiłam akcesoria do jego pupilka MT01 - cieszył się ogromniaście ja tez się cieszyłam - bo jak zobaczył prezent to zaniemówił
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 156 dni temu Posty: 665
Profil:
Wysłany: 2008-04-02, 13:35
Skoro rocznica to może...Wasz portret Na allegro robią na podstawie zdjęć,ale trochę to kosztuje I może poprosić o jakiś dopisek na dole z miłosnym cytatem
A ja się zastanawiam co kupić na urodziny własnie temu koledze co chce odbudować jego zaufanie czy mu coś dać Za miesiąc ma myślałam że tylko kartke z życzeniami mu wyśle...tylko co tam napisać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum