Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 606 dni temu Posty: 2967 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-01-05, 00:06
cerrata napisał/a:
kapie dalej?
wysuszony już
cerrata napisał/a:
a to jest zrobiony przez ciebie ten kalendarz czy gdzieś na zamówienie?
w sklepie internetowym. Ja sobie mogłam go ułożyć oczywiście, nie dość, że na dany miesiąc dawałam zdjęcie jakie chciałam to jeszcze mogłam dodać w każdym miesiącu jakiś tekst napisany od siebie a oni mi to wykonali tylko
Ja sobie mogłam go ułożyć oczywiście, nie dość, że na dany miesiąc dawałam zdjęcie jakie chciałam to jeszcze mogłam dodać w każdym miesiącu jakiś tekst napisany od siebie a oni mi to wykonali tylko
Wysłany: 2008-01-07, 15:52
hehehehehe czemu nie walentynki przypadaja w czwartek a moj meno w piątek przyjedzie tylko gdzie ja taką wstązkę znajde hyhyhy oczywiscie cos jako dodatek tez dostanie ale mam ochote mu zrobic taki romantyczny odlotowy prezent w postaci siebie ciekawe czy wyjdzie
Dziewczyny potrzebuje pomocy ... chce kupic mojemu miskowi złoty medalik z Św. Krzysztofem ( dużo czasu chłopak spędza w samochodzie i dlatego taki pomysł) ale zastanawiam sie co można na takim medaliku wygrawerować.. może macie jakies pomysły??!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum