Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-02, 16:06 PREZENT
Kilka lat temu wyszedł kalendarzyk,całkiem ładniutki biorąc pod uwagę że pozowały do niego gwiazdy szkockich i francuskich drużyn rugby Nasi piłkaże nie są może tak pięknie wyżeźbieni ale i tak chętnie bym zobaczyła ich na stronkach np przyszłorocznego kalendarza panowie, chcielibyście nas oglądać nago i macie swoje czasopisma jak Playboy i CKM. Myślę że i nam się coś należy nie wstydźcie sie
Profil:
Wysłany: 2007-06-02, 19:28
hihihi jasne ze dam:P trzeba te towarzycho troszke rozruszac i zwabic czyms swierza krew(mam na mysli nowe kolezanki:P) niestety te najfajniejsze sie nie chca załadować;( ale juz ja cosik wymysle dodałam też kilka ciasteczek do albumu:mrgreen:
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 597 dni temu Posty: 2323 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-03, 11:02
ja jestem za panem nr 7:) a zdjecia ladniutkie i sexowne, nasi pilkarze chyba tez kiedys mieli taka sesje, ale mogli by nieco odswiezyc nam pamiec i zaprezentowac swe wdzieki;)
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Profil:
Wysłany: 2007-06-03, 15:35
buuuu a ja nic nie wiem o tej sesji?????? normalnie niemoshliwe to ja chce te fotki ogladnac wiesz może ktorzy?? bo jak mieli taka sesje to w necie fotki sie znajdzie na bank
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 597 dni temu Posty: 2323 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-03, 15:47
jejku to bylo dosc dawno chyba w ckm, ale juz ze dwa lata temu, jesli nie lepiej, zdjecia bardzo fajne, interesy pozaslaniane pileczkami itp, ale przeciez nie o to chodzi, mnie wtedy interesowali bracia żewłakow więc nie pamiętam, którzy jeszcze byli
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum