Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 679 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-07-29, 11:06
A ja wam powiem że też myślę nad zrobieniem kategorii A po zakonczeniu kursu na B, mam wrażenie że lepiej będzie mi zapanować nad motorem niż nad Samochodem I tu znowu jest problem...mój wzrost ;-( wyobraźcie sobie że ja ledwo w pandzie sięgam do pedałów
Informacje: Dołączyła 474 dni temu Posty: 2439 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-07-29, 14:23
bibuleczka napisał/a:
Nie sa zalezne od nikogo gdzie chca to sobie jada a Ty sie pros,zeby zawiozl Cie do sklepu czy gdzie indziej!
Nieprawda....
Ja jeszcze ani razu nie jechałam sama. Muszę tylko z rodzicami
chciałam skoczyc na dni pewnego miasta bo to nie dasleko, co to 20 km a tu siak popsuli mi moje plany No i musiałam siedziec w domu, a dzisiaj będzie to samo....
Jak nabiorą do mnie zaufania to moze mnie puszczą, ale kiedy?
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 679 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-07-29, 15:18
jeeeezu ja jestem za wielka panikara Mam klopot z puszczaniem w odpowiednim momencie sprzęgla zawsze puszczam go za szybko i auto mi gaśnie tak jak dziś zgasło mi auto na pasach bo zamim ruszyłam bylo czerwone i ....dupa
Tak samo koło przystanku PKS malo zawału nie dostałam kurde ulica ,bardzo ruchliwa ulica która jedzie się z góry prosto na skrzyżowanie w centrum miasta a tu mi dzieciak przed auto na rolkach wjechal i zjeżdzał w dół na krzyżówkę ,mnie dosłownie wryło ze strachu a instruktora zatkalo ze dzieciak jest tak durny na szczęście w ostatnim momencie zjechal na pobocze,no ale kurde gdzie tu wyobraźnia do Holery! miałam ochotę wysiąśc ,powiedzieć mu co o tym sądze,dać mu w pysk i zabrac te wrotki
Nie sa zalezne od nikogo gdzie chca to sobie jada a Ty sie pros,zeby zawiozl Cie do sklepu czy gdzie indziej!
Nieprawda....
Ja jeszcze ani razu nie jechałam sama. Muszę tylko z rodzicami
chciałam skoczyc na dni pewnego miasta bo to nie dasleko, co to 20 km a tu siak popsuli mi moje plany No i musiałam siedziec w domu, a dzisiaj będzie to samo....
Jak nabiorą do mnie zaufania to moze mnie puszczą, ale kiedy?
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 459 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-07-30, 15:55
Kociaku myślę że mój tatuś kochany kupi mi jakieś maleńkie autko jak na moje potrzeby a jak nie to mam troszkę odłożonych swoich pieniążków może tatuś jak nie zechce kupić to mi pożyczy i jakoś to będzie póki co zaliczyłam rów oj było śmiechu pierwszy raz za kółkiem a oni mi już kazali jechać Bóg wie gdzie no i bęc wjechałam do rowu
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 459 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-07-31, 10:51
Hehe dzięki Bogu nic się nie stało bo nie wjechałam tam z dużą prędkością pamiętam tylko jak tata krzyczał hamuj hamuj a potem to już się tylko śmiał ze mnie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 447 dni temu Posty: 186
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 170 cm
Włosy: czarne
Wysłany: 2007-07-31, 11:05
ja zdałam za czwartym razem
ale nigdy nie zapomne jak po tym ostatnim egzaminie egzaminator powiedział mi "ALEŻ PANI JEST ROZJEŻDŻONA..."
do tej pory nie wiem o co mu chodziło, a prawko mam już od roku....
_________________ NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 461 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-31, 13:58
Niunia napisał/a:
ja zdałam za czwartym razem
moja bratowa zdała za 9 razem
a ja osobiście nie mam prawka i jakoś mnie samochody nie kręca.bez sensu robić mi na samochod jak i tak uzywać tego nie bedę. zrobię prawko na motorbajka niestety musze poczekać bo rodzice na prawko na motor nie chcą mi dać kasy bo wiadaomo o co chodzi "zaraz się rozbiję itp"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 631 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-08-09, 17:15
tez nie mam prawka i troche boje sie je robic, bo ogolnie boje sie aut, nawet jezdzac jako pasazer. tak wiec dziewczyny gratuluje odwagi i fajniutko, że możecie wszedzie smigac, a nie tluc sie autobusami
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum