Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 671 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-08-10, 11:33
narazie sobie odpoczywam od prawka, nie zdałam 3 razy. za trzecim razem oblałam wjeżdżając na ośrodek egzaminacyjny, wracając. tak się wkurzyłam, że zawiesiłam "działalnośc". nie mam serca do jezdzenia
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Prawo jazdy zdawalam w Dublinie, a wiec po 'drugiej' stronie ulicy, brr
Tutaj zasady sa troche inne, bo po zdanym tescie teoretycznym wsiada sie do wlasnego samochodu, na ktory nakleja sie wielkie L. Co prawda, jest wymog, aby jezdzic z kims kto ma 'pelne' prawo jazdy, ale policja nigdy tego nie sprawdzala..
I tak nauczylam sie jezdzic - egzamin praktyczny zdawalam po roku!!! jezdzenia. I nie zdalam za 1szym podejsciem
Pan egzaminator powiedzial mi, ze zbyt pewnie czuje sie w samochodzie (ale ja mysle, ze po prostu mial zly dzien )
Za drugim razem zdalam bez najmniejszych problemow
Najwazniejsze - nastawic sie pozytywnie.
[ Dodano: 2008-08-11, 12:31 ]
niki napisał/a:
narazie sobie odpoczywam od prawka, nie zdałam 3 razy. za trzecim razem oblałam wjeżdżając na ośrodek egzaminacyjny, wracając. tak się wkurzyłam, że zawiesiłam "działalnośc". nie mam serca do jezdzenia
Nie poddawaj sie, pomysl ile pieniazkow juz wydalas na ten kurs, ile czasu poswiecilas. Wiem, ze to strasznie, ale to strasznie deprymujace tak ciagle oblewac przez jakas glupote, ale poddac sie teraz? Nie warto! Trzymam kciuki
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 671 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-08-11, 15:52
całkiem się nie poddaję, raczej zostawiam to na lepszy czas, tzn kiedy będę w ogóle miała czas, checi i mniej problemów na głowie. teraz mi niepotrzebny dodatkowy stres
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Prawo jazdy zdałam za 2 razem i robilam tylko prawko dlatego że moj chłopak mnie przyciskal na nie i jak się do niego przyzwyczaiłam (do prawa jazdy rzecz jasna) tak teraz nie wyobrażam sobie życia bez samochodu
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 96 dni temu Posty: 62 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Anais
Wzrost: 1.70m
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-22, 16:48
ja jestem w trakcie robienia... dwa lata odkładałam i postanowiłam że wypadałoby je w końcu zrobić egzamin teoretyczny mam za sobą 2 września mam praktyczny...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 268 dni temu Posty: 177 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-08-22, 21:42
Ja zrobiłam 2 lata temu. zdałam za 1 razem uwielbiam jeździć samochodem, w przyszłości będę sie starać o licencję kierowcy rajdowego
we wrześniu zas chcę sie zapisać na kurs na motor
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 231 dni temu Posty: 2908 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-24, 10:38
Ja mam 3 lata, a mój L ma już 15 lat
Na poczayku nie lubiłam z nim jeździć, bo chociaż starał się nie zwracać mi uwag, to widziałam, że kontroluje każdy mój ruch...ale mnie to złościło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum