Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 44 dni temu Posty: 95
Profil: Wzrost: 169cm
Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-07-27, 16:33
No było śmiesznie..tyle że potem wszyscy o nas gadali,bo on był dla mnie bardzo przyjazny,bo chyba myślał,że ja to zrobiłam specjalnie i jak np.chciałam się zapisać na następną jazdę w sekretariacie( a tam pracował taki koleś)to zawsze mnie pytał czy do Pawła,a ja mówiłam,że obojętne,a on zawsze 'dobra dobra' i jeździłam z tym Pawłem.Teraz nawet się kumplujemy mimo że tyle czasu minęło.
Ja jeszcze nie posiadam I narazie nie odczuwam potrzeby, aby miec ten kartonik... Choc polowek mnie namawia, bo moze sie przydac... ale ja jakos nie chce jeszcze... moze kiedys
a ja prawko posiadam... juz od 1,5 roku... i mowiac szczerze nie wyobrazam sobie zycia bez prwa jazdy.. nie jestemo od nikogo i niczego uzalezniona.. biore swoj samochod i w droge... podobno jezdze dobrze... P. twierdzi ze lepiej od niego ale on to taki pochlebca jest ehh.. szkoda gadac haha
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-08-02, 21:18
Ja prawko mam już 12 lat Kiedyś jeździłam codziennie, a teraz...bardzo rzadko a to dlatego, że nie mamy samochodu , jedynie czasem od rodziców pożyczam autko jak jadę na jakieś większe zakupy. No ale myślę, że w przyszłości sprawimy sobie samochodzik, ale to pewnie dopiero po ślubie A na razie dajemy radę komunikacją miejską
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-03, 18:47
prawko mam od 6 lat kocham jeździć samochodem nie wyobrażam sobie że miła bym tłoczyć sie autobusem i potem kawał jeszcze isc pieszo do domu z zakupami ... wiem może jestem wygodna ale jakoś tak sie przyzwyczaiłam ... prawko to było moje marzenie i jak tylko mogłam iść na kurs od razu poszłam ani chwili sie nie wahałam jak wujek kupił mi samochód (białego malucha) i od tej pory sobie jeżdżę praktycznie dziennie gdzieś trafia mi jechać ...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 384
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-08-10, 00:27
Niestety nie mam jeszcze prawka. Chcę iść na kurs ale dopiero jak będzie mnie stać żeby zaraz po zdaniu kupić autko.
Nie czuję że będę jakimś wyśmienitym kierowcą, po prostu jazda sprawia mi wielką radość. Póki co tą radość zapewnia mi K i jego samochód na bezludnych placach i parkingach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum