Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 166 dni temu Posty: 412
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-05-23, 18:22
a ja mam prawko około 4 miesiące. Jeżdżę zawsze kiedy się da, bo wychodze z założenia, że jak sie przestanie jeździć to później ciężko wsiąść za kółko. Nie miałam żadnych przygód... zdałam za drugim razem...na rondzie wymusiłam pierwszeństwo!
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 157 dni temu Posty: 1783 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Partner: L.
Wysłany: 2008-05-23, 19:54
Ja zdałam za pierwszym, co budzi dziwne reakcje, bo ludzie nie wierzą, że tak można bez łapówki...
Skończyło się gadanie, kiedy razu pewnego na imprezie jakiś koleś się upierał, że musiałam to "jakoś" załatwić i koniec. Więc z poważną miną powiedziałam mu, że nie musiałam płacić, ale cały czas musiałam mu robić dobrze ręką ( o ile nie zmieniałam biegów) i na każdych światłach musiałam brać do buzi - koleś się zamknął.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 157 dni temu Posty: 1783 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Partner: L.
Wysłany: 2008-05-24, 16:23
Ja 3 lata temu płaciłam 1350 za sam kurs, do tego lekarz, egzamin...i w Trójmieście taniej nie było. Jeśli znalazłaś tak tanio, to albo ceny spadły, albo super okazja
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 288 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-24, 16:55
no to już nie szukam,kiedyś słyszałam że w tej szkole co planuje sie zapisac jest tanio,dodatkowe godziny też są dośc tanie.i podoba mi sie to że maja dużo samochodów więc łatwo sobie godziny dobrac tym bardziej że jazdy są od 6-22.
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Czy Waszym zdaniem osoba zdająca egzamin powinna go zdawać w tym samym samochodzie w którym uczyła się jeździć?
Czy może sądzicie,że powinno się zdawać na obojętnie jakim aucie,bo trzeba umieć prowadzić każde?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum