madzia88, nie ma co przekładac jak chcesz iśc idz jak najszybciej bo zawsze znajdziesz milion wymówek z jak teraz byc zaczęła na przykład to do lata możesz juz smigac no chyba , że kase zbierasz to inna sprawa
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 304 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 11:03
calineczka napisał/a:
madzia88, nie ma co przekładac jak chcesz iśc idz jak najszybciej bo zawsze znajdziesz milion wymówek z jak teraz byc zaczęła na przykład to do lata możesz juz smigac no chyba , że kase zbierasz to inna sprawa
kasa w moim przypadku ale tak jak powiedzialam zostaje przy wakacjach
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-21, 22:04
u mnie najtaniej można zrobić za 980zł
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 266 dni temu Posty: 1830
Profil: Imię: K.
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-02-21, 22:16
To ze zdrozeja to prawda dzis to slyszalam kolejny raz.I znowu cos tam dodadza ze trudniej bedzie zdac.Przedtem sie zachodzilo wsiadalo robilo plac - i jechalo na miasto, a teraz opisywanie samochodu pomylisz sie w nazwie jakiegos drobiazgu i koniec !
Ja sie wreszcie zebralam i zapisalam na kurs Ciezko bylo sie zebrac, ale jak juz sie zacznie to leci szybciutko. Ja juz bodajze 10 godz. wyjezdzilam, hmmm...nawet nie pamietam, ale radochy mam co nie miara
Dzis mialam jazde i jutro znowu mam Juz sie doczekac nie moge
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 567 dni temu Posty: 2170 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-02-23, 10:29
taa ja tez sie doczekac nie moge, ale egazminu z teorii, u nas obecnie trzeba czekac 1,5 miesiaca na samą teorię, a juz o praktycznym to nie wspomnę (((((((((( koszt kursu 300 teoria, 900 jazdy
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum