Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 468 dni temu Posty: 592 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-07-20, 10:42
aa wewnetrzny! a to nie masz jazd i teori na wewnetrznym w jednym dniu? myslałam ze juz panstwowy miałas.
ja wewnetrzny jak zdawałam to zrobiłam 8 błedow ale dali mi papierek.
To powodzenia na panstwowym.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Dołączyła 474 dni temu Posty: 2439 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-07-20, 20:10
Diabliczko - Gratulacje
Jak ja wewnętrzny zdawałam to miałam 1 błąd a gdzie to zrobiłam to na jakiejś kijowej krzyżówce a na teorii tej prawdziwej w WORDzie tez gdzieś jeden błąd, ale nie wiem gdzie bo już mi nie pokazali :]
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 685 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-21, 12:06
Cytat:
a ja w ogóle nie pamiętam, żebym zdawała egz. wewnętrzny
bo to nie wszyscy muszą zdawać, zależy od szkoły. ja np w poniedziałek poszłam się w ogóle zapisać na kurs, a w środę już poszłam na pierwszą jazdę. I w ogóle na zajęciach teoretycznych byłam 2 razy
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 459 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-07-24, 21:57
A ja się właśnie zapisałam na prawko. W czwartek mam pierwszy wykład także przez jakis miesiąc ludzie na ulicach będą bezpieczni a potem ruszę na miasto z piskiem opon
Jak mi samochód nie zgaśnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum