Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 7208 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-10-29, 18:58
NudnaBaba, a szkoda gadać...
stał TIR przed nim, i ruszył, Radek nie widział świateł a powolutku ruszył za nim.
A wtedy nagle ujrzał światła, żółte <myk!> czerwone i instruktor zahamował...
Radek też ale ułamki sekundy po nim
ah... wiadomo, że o kasę chodzi, bo pytał który raz zdaje ..
chamstwo...
Radek umie jeździć, ale jak się ktoś przyczepi to powód znajdzie. Takie rzeczy się zdarzają kierowcom, ale na egzaminie nie mogą się zdarzyć
No niestety, na egzaminie to musisz jeździć książkowo
Ja miałam kiedyś ubaw, jak pojechałam zawieźć szwagra na egzamin. Czekaliśmy pod ośrodkiem i z miasta wrócił egzaminator ze zdającym na miejscu pasażera (jasny znak ). Egzaminator zaparkował auto lekko pod górkę i poszedł do ośrodka. Jak tylko zamknął za sobą drzwi, auto zjechało Niektórzy je łapali, inni się śmiali. Cóż, każdy ma prawo do błędu Byle to nie był zdający cerrata, na następny raz mu się uda, będziemy trzymać kciuki Zna już następny termin?
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 7208 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-11-02, 18:09
się zobaczy
Jego instruktor ma tam jakieś wtyki czy cuś i jak coś to go wciśnie na termin wcześniejszy
Mam nadzieję, że uda się
Jak nie to pod koniec listopada początek grudnia pewnie będzie miał egzamin
Ja dzis zaplacilam za kurs i jutro mam pierwsze 2 godz. jazdy Boje sie troszke jednak jak mi pojdzie............... bede pierwszy raz siedziec za kierownica
Trzymajcie kciuki zebym nic nie rozwalila .
Ile zapłaciłaś za kurs i kiedy masz teorię?
a jeśli choszi o praktykę, to dasz radę, a nie masz nikogo w rodzinie kto ma auto, kto mógłby Cię gdzieś na jakimś pustym placu oswoić do kierownicy?
Bo u mnie ciocia obiecała mi, że zanim pójdę to oswoi mnie do jazdy, tak więc jak pójdę na prawko, to z jazdą nie będzie problem, troszku boję się teorii tyle jest tych znaków do zapamiętania, że... głowa boli..
[ Dodano: 2008-02-01, 12:02 ]
Moniika napisał/a:
Mnie jeszcze nie zatrzymali i mam nadzieje ze jeszcze przez jakois czas nie bede miala tej "przyjemności"
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 232 dni temu Posty: 1342
Profil: Imię: K.
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-02-01, 15:56
Za kurs zaplacilam 1000zl. Dzis mialam pierwsza lekacje. Pan instruktor poweidzial na koniec, ze bardzo ladnie mi idzie, ze mam "plynnosc" w jezdzie. Ciesze sie bo ani razu mi nie zgasl I zalapalam biegi itp.
Moi rodzice maja samochod, siostra, ale nikt nie mial czasu, zeby mnie uczyc.
Z teoria u mnie jest ok znaki przeciez zna kazdy. Karte rowerowa przeciez mam heheh
Juz nie moge sie doczekac poniedzialku i mojej kolenej jazdy
Ciesze sie bo ani razu mi nie zgasl I zalapalam biegi itp.
katti, tak pierwszy raz i Ci nie gasł? Gratuluje!!! Mi na każdym skrzyżowaniu gasł. Myślałam że rozrusznik zepsuje Ale potem było ok i zdałam egzamin za pierwszym razem
katti napisał/a:
Juz nie moge sie doczekac poniedzialku i mojej kolenej jazdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum