Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 323 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-31, 11:21
W niektóre historie aż trudno uwierzyć.
Zastanawiałam się ile ktoś potrzebuje czasu aby się zorientować, że nie zmieści się w lukę między dwoma samochodami
a jedna pani na parkingu to chyba celowo próbowała zniszczyć samochód ( np. byłego faceta), bo to POPROSTU NIEMOŻLIWE
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 360 dni temu Posty: 2923 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-31, 11:28
Ciekawego nic ale przerazajacego to owszem Był kiedys taki program na tvn turbo chyba wyspiarze za kółkiem, byl na tej samej zasadzie, to tamto to nic w porównaniu do polskich umiejetności
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 262 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-31, 11:34
są kierowcy i kierowcy! na to nie będziemy mieć wpływu, ale faceci też nie są lepszymi kierowcami, z resztą na 10 facetów, to aż 8 łapie mandaty, a na 10 kobiet, to tylko raptem 5 zostanie mandat.. więc.. kto jest gorszym kierowcą..?? FACECI!
Ja tydzień temu miałam kontrole drogową. Prawko mam ponad 10 lat i pierwszy raz mnie złapali. Wracaliśmy od przyjaciól ok północy,D. był po wódeczce więc ja prowadziłam. 500m od domu wyskoczył z ciemności policjant i macha mi tym lizakiem. Ale się wystraszyłam.Myślałam że mnie mierzyli i za szybko jechałam ale tylko kontrola rutynowa. Wziął moje dokumenty i sobie z nimi w radiowozie 15 min.siedział z kolegami. D. się wkurzał że tak długo i chciał do nich iść - bohater-ale mu to wybiłam z głowy. Oddali dokumenty i życzyli szczęśliwej podróży,hahahahaha 500m do domku tylko miałam..........
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 262 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-31, 12:00
Roszpunka napisał/a:
Ja tydzień temu miałam kontrole drogową. Prawko mam ponad 10 lat i pierwszy raz mnie złapali. Wracaliśmy od przyjaciól ok północy,D. był po wódeczce więc ja prowadziłam. 500m od domu wyskoczył z ciemności policjant i macha mi tym lizakiem. Ale się wystraszyłam.Myślałam że mnie mierzyli i za szybko jechałam ale tylko kontrola rutynowa. Wziął moje dokumenty i sobie z nimi w radiowozie 15 min.siedział z kolegami. D. się wkurzał że tak długo i chciał do nich iść - bohater-ale mu to wybiłam z głowy. Oddali dokumenty i życzyli szczęśliwej podróży,hahahahaha 500m do domku tylko miałam..........
Ciekawa przygoda na prawdę...
a może któraś Was też miała podobne? pochwalić się proszę!
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 323 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-31, 13:45
Mnie nigdy, kiedy prowadziłam samochód sama policja nie zatrzymała.
Powód może być taki -przejeżdżam koło policjantów z taką prędkością, że czapki im z głów spadają
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 287 dni temu Posty: 2106
Profil: Imię: K.
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-01-31, 21:21
Ja dzis zaplacilam za kurs i jutro mam pierwsze 2 godz. jazdy Boje sie troszke jednak jak mi pojdzie............... bede pierwszy raz siedziec za kierownica
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum