Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-22, 15:36
Tak jak większość tutaj na forum lubię mieć porządek.
Mam trochę mieszkań do sprzątania.
Swoje, rodziców, chłopaka.
Lubię myć podłogi i .....................właściwie na tym koniec ale muszę robić wszystko.Życie
Teraz dzielimy obowiązki na dwa.
Nie znoszę mycia okien, lodówki ( +odmrażanie), prania ręcznego.
Prasowania też ( za monotonne).
Mycie okien przejął mój chłopak, lodówkę też.
Jedynie żelazka "nie tyka"-jak to ujął.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-25, 08:57
Ja tylko na kolanach może dlatego, że mam małą powierzchnię do sprzątania. Moja mama ma już duże powierzchnie to zawija szmatę na miotłę. Mop nie myje tylko rozmazuję podłogę.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 269 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2007-10-25, 09:01
Cytat:
Mycie okien przejął mój chłopak, lodówkę też
:-D fajno, nie cierpię myć okien, no i przypomniałaś mi że trzeba by było wziąść się już w najbliższym czasie za lodówkę brrrr .... święta idą dużymi krokami, nie lubie prasowania, robie to raczej "na bieżąco" czyli wyciągam z szafy rano to w czym będziemy w danym dniu chodzić i prasuje w sumie to jakoś najbardziej lubie sprzatać łazienkę, bo tam to najbardziej widać efekt pracy, wypucowane kafelki tak ładnie świecą [/quote]
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-25, 22:04
OO nie ja jednak wolę mop ;p chyba za wygodna jestem ;p
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 219 dni temu Posty: 36 Skąd: Rawicz
Profil: Imię: Asia
Wzrost: 162 cm
Włosy: blond
Stan: mężatka
Partner: Grzesiek
Wysłany: 2007-10-26, 21:54
Ja też nie lubię bałaganu, ale czasami się wkrada nieproszony....
Nie lubie prasowania, pieczenia i mycia okien. Muszę się zmusić by to robić, najgorzej jest z prasowaniem, bo okna jeszcze jeszcze, pieczywo to mogę iść i kupić ale prasowanie? brrrr....
Natomiast rzeczy, które lubie to Gotowanie, sprzątanie kuchni- wprost uwielbiam, lubię miec ją na błysk. Pozostałe obowiązki są ok.
_________________ Seks solą życia!!! Ależ tak!!! Tylko któż widział objadać się solą?!
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 220 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-12, 11:40 Re: prace domowe
calineczka napisał/a:
Ja na przykład czasami lubię posprzątać i nie jest to dla mnie jakis wielki problem
Lubie wyczyścić meble , umyc podłogę, mogę zmywać naczynia( oprócz garnkow) , wyprać tez mogę
Nienawidze myć okien i prasowania
tez lubie posprzatac,w ogole lubie miec wszystko na swoim miejscu,tez lubie czyscic meble,myc podloge,lubie zmywac naczynia,ale niecierpie prasowac-chyba zmora wiekszosci kobiet
a ja mam zawsze "ogólny" porządek, ale jak mam natchnienie to sprzątam każdy zakamarek. poprostu uwielbiam gotować, prasować, ścierać kurze, odkurzać, myć podłogi ale nienawidze mycia naczyń! niestety zmywarki sie jeszcze nie dorobiłam aha, nie lubie też prania ręcznego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum