Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 531 dni temu Posty: 2024 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-28, 10:18
lubie sprzatac, odkurzac i myc gary, pucować łazienkę, ale nikt mnie nie zagoni do prasowania i mycia okien. na prasowanie znalazłam sposob- starm sie nie kupowac rzeczy ktore trzeba prasowac:) albo podrzucam mamie :):)kwiatuszki mi wszystkie pozdychały w pokoju wiec nie musze nic podlewac, a gotowanie - czasem lubie , a czasem mi sie nie chce, nie przepadam za robieniem sniadan do pracy.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
A ja uwielbiam sprzątać. Wszystko. Nie ma znaczenia czy to pokój czy łazienka. Tylko sprzątanie w łazience zajmuje mi więcej czasu, bo wycieram każdą buteleczkę, słoiczek, tubkę itp. Taka mała fobia. Prasować oczywiście nienawidzę. Po praniu wszystko chowam do szaf i prasuję z doskoku jak już muszę. Mój połówek sam sobie prasuje więc nie mam z tym problemu. Większość naczyń wrzucam do zmywarki. Ale jak coś trzeba umyć w łapkach to też mi to nie przeszkadza. Jedyne do czego nie dam się zmusić to gotowanie.
_________________ "To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić."
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 396 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-18, 09:42
Ja uwielbiam gotować wymyślnie- nie tradycyjnie ( chyba się z powołaniem minęłam ). No i przy tym myć naczynia. Nie znoszę myć okien, prasować i odkurzać.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Ja bardzo lubię mieć porządek, więc siłą rzeczy muszę sprzątać. I w sumie, jak mam natchnienie, to mogę zrobić wszystko, a jak mnie dopadnie leń, to sprząta Krzysiek Z prasowaniem to jest tak, że zbieram, zbieram i nigdy mi się nie chce. W końcu dochodzi do tego, że już nie mamy w czym chodzić, to wtedy wyprasuję naraz całą wielką stertę. Zawsze sobie postanawiam, że będę prasować na bieżąco, bo wtedy mniej tego jest, no i szybciej mi to pójdzie. Ale na postanowieniach się kończy i tak zbieram kolejną stertę.
Gotować uwielbiam i gotuję dobrze Nie lubię tylko robic pierogów, bo zabiera mi to strasznie dużo czasu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum