Wysłany: 2007-09-30, 18:26 Pozycje dla puszystej kobiety
Wczoraj mój mężczyzna mnie załamał. Zawsze kochaliśmy się w trzech pozycjach:
-klasyczna
-od tyłu
-na jeźdźca
A wczoraj powiedział, że go już to nudzi. Próbował coś innego kombinować (ja siedziałam na nim, tyłem do jego twarzy, on wygiął mnie do tyłu, ale penis ciągle wypadał, później przyciągnął mnie bardziej do siebie, ale mało nie połamał mi przez to nóg które były zgięte).
Nie chcę żeby nasz związek rozpadł się przez to, że jem już jest nudno w łóżku. Poradźcie jakieś pozycje, ale pamiętajcie, że mam bardzo dużą pupę i np. na łyżeczki ciągle wypada penis, bo wchodzi na sam brzeg pochwy.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-09-30, 18:44
hmm ja też mam very big ass ale nie mam takich kłopotów kochamy się zawsze inaczej dzisiaj np: ja leżalam a on na mnie ,moje nogi gał sobie na szyje a mnie zgiął w pół i jechana uwierz mi ze w tej pozycji penis nie wyleci mało tego bardzo porządnie cie zpenetruje następnie klasyku troszke tyle że takiego od tyłu a ja mu oplatam łydki wokół jego łydek również nie ma szans by ptasio wyleciał z gniazdka Ewentualnie na żabcię ( nie wiem jak to się nazywa ale tak na to wołamy hehe)tak jak na jeźdźca tyle ze kucasz a gdy wejdzesz w niego to doslownie robisz przysiady skaczac jak żabka szybko i energicznie sprubujcie też na stole,biurku.Powinno się udać jak cos mi się jeszcze innego przypomni to dodam
Niestety zostaje nam tylko łóżko, bo w pokoiku na biurku nie ma miejsca, a w mieszkaniu zawsze ktoś jest z domowników
[ Dodano: 2007-09-30, 18:51 ]
Co do tej żabki to nie wychodzi też, bo ciężko mi swoją masę utrzymać to po pierwsze, a po drugie jak wyżej się podniosę to wypada penis
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-09-30, 18:53
Hmm polecam murek w parku,windę,las,stare ruiny zamku (chociaż na te opcje juz za zimno) może znajomy ma działke z altanką tez można skożystaż sprubujcie czegoś innego szalonego go nie nudzą może tyle pozycje co monotonia,pokombinuj cos np: nowa sexi bielizna,striptis,gra wstępna z uzyciem bitej śmietany,sosu do deserów z dodatkiem masarzu erotycznego
[ Dodano: 2007-09-30, 18:54 ]
co do zabki tez miałam ten problem kwestia wprawy,a że zadam takie niedyskretne pytanie ile ważysz ?? wtedy bedę mogła bardziej się zastanowic co do was pasuje.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 287 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-09-30, 21:44
Ja bardzo lubię 'wzajemnie siedzącą'.Zapewnia bliskość i ma się dobry dostęp do ciała partnera .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-30, 23:02
Diablica666 napisał/a:
Ewentualnie na żabcię ( nie wiem jak to się nazywa ale tak na to wołamy hehe)
Heh, my tą pozycję też tak nazywamy, zresztą to jest to wydanie jeźdźca, które najbardziej lubię LeeLoo i Twój mężczyzna jest znudzony, pomimo różnej gry wstępnej miejsca? Takie urozmaicenia, o jakich napisała Diabliczka też bardzo dużo dają, według mnie nawet więcej niż zmiana pozycji Może spróbujcie udoskonalić nieco te pozycje, w których zazwyczaj się kochacie - nawet w zwykłej misjonarskiej można wymyśleć milion urozmaiceń
Ja już próbuję wszystkiego, ale on twierdz, że się nie staram bo obrałam sobie trzy pozycje, w których mi jest najlepiej. A co ja mam zrobić jeśli inne mi nie wychodzą?!
LeeLoo, a może warto rozejrzeć się za kamasutrą - poszukajcie tam inspiracji, wspólnie zastanówcie się, co mogłoby Wam wyjść a co raczej odpada myślę, że taka siedząca byłaby dobra, czy taka klasyczna z zarzuconymi nogami na jego ramiona
Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-01, 20:24
Kociaku, dobry pomysł Zresztą tak myślę, że samo przeglądanie Kamasutry i ewentualnie testowanie wybranych pozycji może byś miłym przeżyciem i urozmaiceniem Waszego spotkania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum