Wysłany: 2007-07-19, 12:49 pozycje a duża różnica wzrostu
No właśnie, zakładając temat o ulubionych pozycjach, tak sobie właśnie pomyślałam, że my, z powodu dużej różnicy wzrostu mamy ograniczony "repertuar". I pytanie do dziewczyn, które mają podobną sytuację? Jakie wyczaiłyście pozycje, które są w takiej sytuacji wyjątkowo dobre, a jakie które całkiem odpadają??
U mnie sprawdziły się na pieska, na jeźdźca, na biurku ( hehe, no to może miejsce nie pozycja ) i jeszcze taka ( jejku jak to tłumaczyć ) taka jakby klasycznie z tą różnicą, że ja zarzucam nogi na ramiona mojego
Za to na pewno nie sprawdza się na stojąco nad czym ubolewam....nawet w szpilkach jestem za niska . Więc jeśli macie jakieś inne sprawdzone pozycje, gdy facet jest wysoki, a kobietka niska, to radźcie
jeszcze nie natrafiliśmy na taką, która nam nie wyszła z powodu dość dużej różnicy wzrostu. na stojąco - może i byłby problem, ale za taką się nie bierzemy, chyba zbyt leniwi jesteśmy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum