Mam taką propozycję, aby tutaj, w jednym miejscu gromadzić podstawowe informacje o nas, kochanych forumkach Mogłybyśmy tutaj pisać jak mamy na imię, co w życiu robimy, czy pracujemy - gdzie, czy studjujemy - co, i wrzucić swoją fotkę, i podobną informację o swoim partnerze życiowym. Myślę, że dzięki temu łatwiej by nam było się kojarzyć Jeśli Wam się taki pomysł nie spodoba - temat zostanie usunięty.
To ja zacznę.
Imię to sprawa oczywista
W tym roku stuknie mi 26 lat
Skończyłam studia filologię angielską (3+2) oraz socjologię (3).
Pracuję w szkole podstawowej, uczę dzieciaki w klasach 1-6 języka angielskiego i mogę powiedzieć, że uwielbiam swoją pracę Popołudniami i w soboty jestem też lektorką Empiku.
Mój mąż - Marcin jest rok młodszy, obecnie pracuje w spółdzielni mieszkaniowej. Ale przypuszczam, że to praca tak na chwilę. Mamy w zanadrzu już coś innego. Powiem jak wypali No i jest na etapie zdobywania licencji na taksówkę.
Nasz ślub odbył się 26 sierpnia 2006 i przez te prawie pół roku jestesmy bardzo szczęśliwym małżeństwem
Naszych fotek już troszkę widziałyście w relacji ślubnej, ale żeby nie było - wklejam też tutaj Wigilia 2006.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 507 dni temu Posty: 65 Skąd: Latsia
Profil: Imię: Beata
Wzrost: 162
Wysłany: 2007-02-14, 13:22
Jako ze jestem tu nowa to moze tez sie tu dopisze Dzieki temu bardziej sie z wami poznami moze lepiej zadomowie tutaj u was - bo przyznam ze spodobalo mi sie tu
wiec mam na imie Beata a moj facet to Mariuszek Mieszkamy na cyprze. Pracujemy tez razm w servisie z komorkami. do zdjecia podaje wam linka wiec jak chcecie zobaczyc musicie klikac http://prozac.bsdzine.org/~playzeer/DSC00060.JPG
Wysłany: 2007-02-14, 13:54
ja od ponad roku chlopak od ponad dwoch. wracac to raczej nie bedziemy narazie a jak by wszystko sie ulozylo jak chcemy to nie wracac a jeszcze dalej uciekac ale to odlegly plan.
Na imię mam Ania, w tym roku stukną mi 22 lata (o maj gad!). Studiuję Stosunki Międzynarodowe na Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu (leci teraz 3 rok, czyli zostały jeszcze 2). Nie pracuję, nad czym bardzo ubolewam, ale niestety nie mam czasu na razie...
A miłością mojego życia jest Piotruś Dla większości - strus Jest 2 lata starszy, obecnie jest na etapie zakładania własnej firmy internetowej W czerwcu stuknie nam 3 lata jak jesteśmy razem i nie zapowiada się, że ten stan miałby się zmienić. Ponieważ mój skarb mieszka w W-chu , tak więc tworzymy w zasadzie związek na odległość, widzimy się tylko w weekendy i dłuższe święta (w sumie to niby tylko 74 km ale jednak jest...)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-02-15, 12:05
To i ja się przedstawie
Na imię mam Marzena i tak samo jak w przypadku Ani w tym roku stukną mi 22 latka .Uczę się zaocznie w TEBie (szkoła policealna) na kierunku "Technik usług kosmetycznych" zostało mi jeszcze półtora roczku nauki .W październiku jesli mi tylko czas na to pozwoli to zapiszę się jeszcze na "Wizarz" (zawsze się przyda).Aktualnie nie pracuję, prace zaczynam najprawdopodobniej w kwietniu w fantazji.
A moje kochanie ma na imię Teodor i jest z zawodu grafikiem komputerowym,aktualni szuka pracy w swoim zawodzie.W czerwcu stukną nam 2 latka.
A oto my na weselu jego siostry
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-02-15, 16:55
Madzia81 napisał/a:
a nie chcesz zaczepić się gdzieś w zawodzie?
Dopóki się porządnie nie naucze jak wykonywać zabiegi to wolę nie ryzykować a w zawodzie handlowca już się sprawdziłam i jakoś mnie do tego nie ciągnie.Szefa Fantazji znam także wiem że źle się ze mna obchodzić nie będzie, poza tym pare razy już tam pomagałam kolezance która u niego pracowała i podoba mi się ta robota (choc nie ukrywam jest czasami ciężko)
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2007-02-15, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-02-16, 10:21
Madzia81 napisał/a:
będziesz musiała nam poopowiadać o takim innym życiu
hehe czy inne zycie nie koniecznie ale jezeli chcecie cos wiedziec to nie ma problemu chcetnie wam opowiem jak tu jest
nawet moge na zywo bo w marcu lece na dwa tygodnie do polski
zakochalam sie i nie moglam juz zniesc tesknoty spakowalam sie i pojechalam ...
wiele wyrzeczen ale nie zaluje
no, odważny krok
nie bałaś się, że ta miłość może się nie udać?
chociaż w zasadzie... w życiu trzeba ryzykować. bez ryzyka nic nie ma. zresztą droga do Polski nie jest zamknięta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum