Informacje: Dołączyła 447 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-04, 21:47
o o o o ja też rybka plumkajaca jestem i uwielbiam moj znak zodiaku- nie mozna sie z nim nudzic a poza tym rybki maja dusze artystyczne i ja tyz ja mam (ale nie wiem za bardzo jak z talentem )mam wszystkie cechy rybki i to w nadmiarze dlatego podobno jestem zakrecona jak stado pedzacych wiertarek na imię mi Monika, ale i tak wszyscy znajomi Madae na mnie wołaja (to przez pewna legende ktora kiedys przy ognisku opowiedziałam ) niedawno stuknely mi 22 wiosenki, studiuje zaocznie zootechnike, i pracuje w lecznicy dla zwierzat, ostatnio zostawiłam chłopaka -bo zasłuzyl i dobrze wie czym(tak jak i jego nowa dziewczyna ) chce robic specjalizacje z herpetologii ale zanim do tego dojdzie pewnie jeszcze mi sie odwidzi mam młodszą siostrzyczke i jak skonczy 18-czyli niedługo to tyz ja zwerbuje kofam ja strasznie ale jako ze obie cwiczylysmy przez dluugi czas sztuki walki i mamy raczej dosyc...ekhem ...ogniste temperamenty to czesto sie bijemy demolujac przy tym cala okolice(bedziecie mialy tu sajgon jak diabli) to tyle o mnie, jakby byly pytania to walcie na priv albo tutaj a ja sie chetnie powywnetrzam POZDRAWIAM
Profil:
Wysłany: 2007-06-05, 12:45
w lecznicy wlasciwie robie wszystko...od zastrzykow przez zmiane opatrunkow po sprzatanie:P herpetologia to dzial zajmujacy sie hodowla i rozmnazaniem gadow i plazow a siostre zwerbuje na pewno teraz zaganiam znajome:D
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 627 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-05, 14:58
Jak sobie załatwię papiery na dysortografie a następnie zdam mature to pogadamy
Na Polskim poleglam totalnie ...przez błędy a na biologii tez mialam porazke wszyscy mówili ucz sie glownie anatomii,genetyki i troche zoologii bo to ma być ....i co jak na zlośc mialam tylko rośliny i genetykę roslin grrrrr
Profil:
Wysłany: 2007-06-05, 15:08
niecierpie genetyki;( a ze jestem z humana to polak mam oblatany:D ale genetyka przesladuje mnie do tej pory noo i jeszcze totalna noga jestem z matmy i nie za dobra z chemii:P
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 627 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-05, 15:13
Genetyke poczytam jest ciekawa ale jak bym ją miała wykuć na blache to juz by był problem Anatomie czlowieka mam na anatomii i fizjologii .Mam ją raz na 2 tygodnie po 5 godzin i juz nia doslownie żygam
Madae napisał/a:
noo i jeszcze totalna noga jestem z matmy i nie za dobra z chemii:P
Witamy w klubie Kurcze ja od października mam nowy przedmiot "chemie kosmetyczną" czy jakoś tak ....zaczynam sie pomału bać.
No nie można uogólniać ale jak się nasłucham co oni wyprawiają to włos się jeży.
ale są wakacje, ferie zimowe, ferie świąteczne, przedłużone weekendy, wszystkie normalne weekendy wolne, nie zaczynasz nigdy pracy przed 8. troszkę plusów jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum