To teraz moja kolej. Mam na imię Kasia. Mam 30 lat. Mieszkam w lubelskim. Obecnie nie pracuję. Właśnie niedawno skończyłam szkołę - policealne studium. Moja specjalizacja to usługi kosmetyczne. Jestem osobą wesełą, szczerą, otwartą. Moją psają jest fotografowanie. Uwielbiam czytać książki. Zawsze mówię to co myślę i lubię gdy ktoś ma swoje zdanie. Nie lubię się podporządkowywać innym- taka moja natura.
Mam dwoje wspaniałych dzieciaków, jestem w szczęśliwym związku, z "facetem" którego kocham. Mam nadzieję że znajdę sobie ciekawą pracę. Bardzo lubię słuchać muzyki, takiej która akurat mi w ucho "wpadnie".
Informacje: Dołączyła 82 dni temu Posty: 594 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2008-09-02, 14:40
No to teraz ja
Karolina na obecny rok lat 22 Mieszkam małej miejscowości koło Bydgoszczy, lubię poznawać ciekawych ludzi oraz słuchac muzyki. Mam zamiar rozpocząć studia kierunek psychologia.
a ja postaram się pozbierać w jedno to co o osbie jużpisałąm po różnych tematach
na imie mam Agnieszka, mam 22 latka (choć ostatnio sie zastanawiałam, czy aby na pewno ), mieszkam na południu Polski . uwielbiam podróże i chyba włąsnie dlatego wylądowałam na turystyce i rekreacji ... a było to 4 lata temu jeszcze 1,5 roku i będziemy sie bronić a ponieważmi to nie wystarczało, więc zrobiłam sobie uprawnienia pilota wycieczek i wychowawcy kolonijnego i dalej mi mało następny będzie przewodnik beskidzki no i kierownik kolonii
jeżeli chodzi o facetów ... jest jeden, którego uwielbiam, za co ?? za całokształt za uśmiech, poczucie humoru, za to że w jego towarzystwie czuję się wspaniale i wyjątkowo, za wszystkie miłe rzeczy które mi powiedział, za ... oj długo bym mogła tak wymieniać ALE ... już to gdzieś opisywałam no nic ... ew skargi wnioski zażalenia proszękierować pod ten adres a na pewno siędo nich ustosunkuję
to teraz już witam na dobre
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum