Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 92 dni temu Posty: 46
Profil: Imię: na literkę M :)
Wzrost: 170
Włosy: Brąz
Stan: Wolna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-08-22, 13:21
W takim razie i ja się przedstawię Mam na imię Magdalena i mieszkam w Sosnowcu. W październiku stuknie mi 24 lata Skończyłam studium policealne o kierunku technik obsługi turystycznej i obecnie przymierzam się do szukania pracy. Na dzisiejszy dzień samotna - odpoczywam od facetów po nieudanych związkach. Oprócz tego wrażliwa, uczuciowa z reguły raczej spokojna ale umiem tez pokazać "pazurki" . Od 10 lat po przeszczepie serca Tak zaliczam sie do tych szczęśliwców którzy dostali drugą szansę! U ludzi cenię przede wszystkim szczerość!
Lubię:
1.Poznawać nowych ludzi
2. Spotkania ze znajomymi
3. Smsować
4. Morze
5. Wieczory
6. Dobre jedzonko
7. Długieeeee spanie
9. Wiosnę, lato i tulipany
10. Słoneczko
11. Perfumy
12. Hiszpanię
13. Kolorek: biały, czarny, czerwony
14. Słodkie pocałunki
15. Jeansy
16. ATB
15. Paula Walkera
17. Podróżować
18. Wszelkiego rodzaju imprezki
19. Fotografię
20. Zakupy
21. Muzykę
22. Oglądać filmy
23. Słodycze
24. Ciepełko
25. Zwierzęta
Nie lubię:
1. Awantur
2. Dwulicowości
3. Osób które myślą że są Bóg wie kim
4. Uczyć się
5. Gdy ktoś narzuca mi swoje zdanie
6. Snobów
7. Wcześnie wstawać
8. Samotności
9. Chamstwa
10. Nudy
11. Pustego konta bankowego
12. Gdy jestem chora
13. Kłamstwa
14. Gdy ktoś mi mówi co mam robić i jak wyglądać
15. Zimna
To narazie tyle, może później "odkryje" więcej Siebie
_________________ ,,Nie zapomnij o tym, że każdy nowy dzień jest Ci dany po to abyś był szczęśliwy"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5565 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-22, 16:56
Maddie, fajnie,ze dalas sie blizej poznac
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-22, 23:09
Kurcze, jestem tutaj już dosyć długo, ale dopiero teraz odkryłam ten temat...
No wiec....
Mam na imię Karolina, mam 20 lat, zodiakalny baran, mieszkam w Gdańsku, z moim partnerem Markiem (28lat w listopadzie 29) 8 grudnia minie rok od kiedy jesteśmy razem, pewnie będą też zaręczyny . Studiuję zaocznie Hotelarstwo i Turystykę, od września 2 rok, specjalizacja agrobiznes. Od września również zaczynam fajną pracę (oj długo szukalam, dlugo) będę asystentką dyrektorki w potężnej firmie związanej z informatyką. Wcześnniej pracowałam jako dermokonsultantka, recepcjonista i koordynatorka w firmie marketingowej. Jeżdżę konno, moją nową pasją stały się motocykle, w przyszłym roku planuje kupić moto. Uwielbiam podróże (małe i duże) teraz marzy mi się Grecja... Ogólnie jestem osobą bardzo dojrzałą jak na swoj wiek, otwartą i staram sie być optymistką
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 231 dni temu Posty: 2907 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-23, 09:58
Maddie, witaj, fajnie, że coś o sobie napisałaś
Princessa, no faktycznie trochę już tu jesteś, lepiej późno niż wcale...
Trochę postów jeszcze, trochę aktywności i będziesz mogła dodać swoje zdjęcia w odpowiednim dziale i obejrzeć nasze...
To teraz ja mam na imie Iwona
mieszkam w Wejherowie (okolice Trójmiasta)
mam córke Karoline (10 lat) z niefornalnego związku
od niespełna dwóch lat jestem szczęśliwą mężatką
od póltora roku staramy się o dzidzie po 11 latak żuciłam prace i siedze w domku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum