Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 128 dni temu Posty: 379 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: blondi
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-15, 17:25
No to teraz kolej na mnie. Jestem tu od miesiąca, a jeszcze się nie przywitałam. A więc Na imię mi Asia, jestem "niepoprawną romantyczką", która lubi się popłakac na filmie . Oprócz tego uczę się jeszcze w zawodzie kosmetyczki i planuję w przyszłym roku studia na Uniwersytecie Gdańskim.
Od przeszło dwóch lat jestem szczęśliwie zakochana w mężczyźnie mojego życia (mam nadzieję).
Uwielbiam zwierzęta. Mam 4 chomiki (od wczoraj 6 ), ale na tym nie zamietzam poprzestawac.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5563 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-15, 19:47
dziewczyny milo was blizej poznac
Mam na imię Magda jestem z południowej Polski interesuje się filozofią, historią sztuki, historią powszechną i prawa i wszystko co z tym związane W chwili obecnej pracuje w wymiarze sprawiedliwości ale szczegółów zdradzić nie mogę - dlatego gdyby ktoś potrzebował jakiejś porady prawnej to chętnie służe swą wiedzą Skończyłam prawo oraz filozofie a w chwili obecnej zipie jeszcze ledwo co na resocjalizacji
Twam w szczęśliwym i pelnym miłości związku a w przyszłym roku planujemy ślub Na razie głowną swą uwage skupiłam na budowaniu naszego wspólnego domku dla naszych dzieci które kiedyś tak kiedyś mam nadzieje będą
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 6234 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-08-16, 19:34
depre, o kurcze ale osobowosc swietnie ze skonczylas 2 kierunki i teraz jeszcze dalej sie uczysz (ja studiuje filozofie i komunikacje spoleczna, z przewaga 2-giego )
milo Cie poznac a ile masz lat ?
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
No to teraz chyba kolej na mnie.Ja juz pisałam w "Przedstaw sie " mam na imię Edyta,mój mąż Włodek,jestesmy razem 14 lat,mamy 2 córeczki,Emanuelę i Oliwie .Ostatnie 8 lat spedziłam w domu,Emanuela weług lekarzy wymagała stałej opieki(oczy)Od tego roku juz nie wymaga,więc chcę w końcu wyjść z domu do ludzi,strasznie mi brakuje tego.Od 21 ego zaczynam szkolenie"Profesjonalny sprzedwca handlowy"Coś muszę skończyć bo po tylu latach siedzenia w domu,jestem nieatrakcyjna dla potencjalnych pracodawców.Cóz jeszcze..hmmm ...mąż jest w tej chwili w Hiszpanii,cieżko pracuje ,planujemy przenieść sie na śląsk,gdzie jest więcej mozliwości.To chyba na tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum