Informacje: Dołączyła 70 dni temu Posty: 840 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-08-01, 22:39
No to kolej na mnie Mam na imię Sylwia i jestem z Poznania (jak widać po lewej stronie ). Pracuję przy funduszach europejskich i zarządzam niewielkim oddzialikiem ludzi, ale mam niestety nad sobą też szefów, więc do końca nie jest tak wesoło Mieszkam z narzeczonym, w przyszłym roku w kwietniu pobieramy się (czas leci nieubłaganie ) Uwielbiam podróżować, czytać książki, Formułe 1 a od niedawna babskiswiat
Poza tym...romantyczka, otwarta na ludzi i optymistka
Mieszkam w Irlandii juz prawie 2 lata, obecnie jestem inzynierem w zakresie zarzadzania lancuchem dostaw, logistyki i transportu. Pracuje w jednej z najwiekszych firm elektronicznych (zeby nie reklamowac ), gdzie zajmuje sie planowanie, organizacja i kontrolu transportu. Zaocznie robie tez studia uzupelniajace w tej samej dziedzinie i zostalo mi jeszcze pol roku do konca, wiec powoli biore sie za pisanie pracy magisterskiej, ktora bedzie oparta o badania i analizy prowadzone w firmie, w ktorej pracuje
Do Polski raczej nie planuje wrocic, ale nigdy nie mow nigdy
Lubie gotowac i piec ciasta, ale jestem na diecie (za kazdym razem od jutra )
Uwielbiam eksperymenty z moimi wlosami, dlatego wciaz mam co innego na glowie (a ze wlosy mam krotkie, to mozna eksperymentowac do woli)
Szybka jazda samochodem daje mi duzo satysfakcji, ale zeby podniesc sobie adrenaline planuje zrobic prawo jazdy kategorii A, bo na razie na motorze jezdze tylko z mezem , jako pasazer
Bardzp, bardzo chcialabym zrobic kurs i latac na paralotniach, ale zarowno maz, jak i rodzice stanowczo sie sprzeciwiaja, wiec czekam na dogodniejszy moment..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-12, 11:40
exult, milo cie poznac,jeszcze raz witamy w naszym gronie i zyczymy milej zabawy
Wzrost: 164
Włosy: blond
Stan: panna :)
Partner: Michał
Wysłany: 2008-08-12, 14:52
To ja też troszkę o sobie
Mam 20 lat, w grudniu 21 mieszkam i studiuję w Skierniewicach, pracuję tymczasowo w Warszawie.
Mam chłopaka już --- patrz suwaczek. Raz jest cudnie, a raz go bym udusiła...jak to z facetami
Mieszkam od czerwca 2008 roku sama...musiałam się wyprowadzić od mojej nienormalniej matki...wczesniej juz o niej pisałam mam starszą siostrę z którą nie utrzymuje wogóle kontaktu...to jeśli chodzi o bliższa rodzinę
A jeśli chodzi o tatę to nie mieszka z nami już przeszło 5 lat...wyprowadziła się po rozwodzie...
Tyle o mnie...
_________________ "Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 368 dni temu Posty: 4641 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-12, 15:47
sissi, milo cie blizej poznac
Wysłany: 2008-08-15, 18:01
Hej
Trafilam na to forum pare dni temu i dopiero znalazłam ten temat.
Mam 27 lat. Pochodzę z opolszczyzny, ale od 4 lat mieszkam w Irlandii. Z zawodu jestem ksiegowa, ale niestety nie pracuje w swoim zawodzie chociaz bardzo bym chciała
Od dwoch lat jestem meżatką, a od dziesięciu w szczęśliwym związku. Niedawno postanowilismy, ze czas powiększyć rodzinkę więc z utęsknieniem wyczekujemy dwóch różowych krech na teście
Moją największą pasją są książki. Mogłabym czytać godzinami chociaż teraz czas mi na to nie pozwala.
Pozdrawiam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum