Informacje: Dołączyła 159 dni temu Posty: 163 Skąd: księżyc :D
Profil: Wzrost: 170 cm
Włosy: ciemny brąz
Wysłany: 2008-06-14, 19:59
jeeeju, ale wstyd...
tyle jestem juz na forum, a jakos ten temat przeoczylam..
Mam na imie Katarzyna. Wywodze sie z puszczy i bardzo mi sie tu podobuje
kiedys bede miala maly domek z balkonem i widokiem na las i rano bede tam jadla sniadanie z moim mezusiem i bedziemy ogladac wschody i zachody slonca i takie tam romantyczne dyrdymaly .
wyksztalcenie srednie. planuje rozpoczac studia w krakowie lub we wroclawiu, mysle nad kierunkiem [jak podejme ostateczna decyzje, to nie omieszkam Was poinformowac ]. Nie lubie Warszawy, grzybów i robakow.
pracuje od 16 roku zycia. nie mialam latwego zycia, ale ide do przodu. ciagle sie usmiecham .
wygralam walke z choroba i wiem co jest dla mnie najwazniejsze. czasem miewam doly, ale chyba kazdy tak ma.
jestem gadula. uwielbiam spiewac, tanczyc, czytac, ale najbardziej - pisac. reportaze, wywiady, wiersze. lubie poezje. dawniej fanka punk rock'a , obecnie slucham wszystkiego po trochu.
romantyczka [jakby kto nie wiedzial hihi], nonkonformistka, zwykla dziewczyna
u innych cenie szczerosc, otwartosc, poczucie humoru, cieplo ktore bije od wewnatrz.
ale nade wszystko... po prostu wierze w milosc. i w ludzi.
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 57 dni temu Posty: 1500 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-07-26, 00:00
dopiero teraz zauwazylam ten temat:P
Mam na imie Marta,mam AZ 17 lat i mieszkam w pieknym miescie -Szczecinie
A To Moje Foto Z Moim Obecnym^^
http://img515.imageshack....age=fhfhci9.jpg
troche nie wyrazne ale innego nie mam:(
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 44 dni temu Posty: 67
Profil: Wzrost: 158 cm
Włosy: brązowe
Stan: panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-07-27, 12:18
Mam na imię Kinga. We wrześniu skończę 24 lata. W czerwcu tego roku dołączyłam do grona wykształciuchów skończyłam filologię angielską. Gdzie teraz zamieszkam, sama nie wiem, bo jak na razie jestem etapie szukania pracy. Od 3 lat jestem w szczęśliwym związku. Lubię dobrą książkę, muzyka i od czasu do czasu lubię obejrzeć jakiś fajny film Jestem wrażliwą i romantyczną osóbką
no to teraz kolej na mnie
Mam na imie Agnieszka, w sierpniu skoncze 23 lata, od roku mieszkam w ,,slonecznej" Irlandii, od ponad 3 lat jestem mezatka jestem mamą dwóch łobuzów (Dominika i Kubusia), jestem bardzo wesoła osoba, uwielbiam sluchac muzyki, czasem cwicze na silowni z moim mezem. To chyba tyle na poczatek jesli kogos interesuje cos wiecej to prosze pytac chetnie odpowiem
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 142 dni temu Posty: 926 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Wysłany: 2008-07-29, 23:46
No wiec i ja sierota dopiero teraz odnalazlam ten temacik wiec tak mysle ze napisze troszku o sobie. Wiec:
mam 22 lata w pazdzierniku bedzie 23 od 10 miesiecy mieszkam w Irlandii. Nienawidze tego kraju ale coz takie zycie. Jestem po przejsciach ale nie jest to zwiazane z facetami raczej z rodzina. Ale to juz przeszlosc. Mam teraz milosc swojego zycia i tylko to sie liczy Z wyksztalcenia jestem technikiem ekonomista ale pracuje obecnie jako opiekunka do dzieci.Moj Piotrus ma 22 lata i jest barmanem obecnie pracuje w cafe na lotnisku jako barista. Nie jestesmy jeszcze malzenstwem ale w maju 2009 to sie zmieni. Mieszkamy razem juz od 3 lat i tyle tez jestesmy zareczeni...I to chyba bedzie na tyle. Jak by co to pytac
To może teraz ja:) Imię jak w opisie:) po wakacjach wracam do szkoły i zaczynam klasę maturalna o profilu informatycznym:) Mieszkam z rodzicami i 4 rodzeństwa:) Mam siostrę i dwóch braci.. z najmłodszym jakos słabo sie dogaduje ale może dlatego, ze najmłodszy:D W przyszłości chciałabym studiować pedagogikę lub socjologie:) a z drugą połówka jestm juz prawie 2 lata No i to chyba tyle:)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 339 dni temu Posty: 4443 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-31, 17:03
kasiatoja, milo cie "poznac"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum