Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-25, 10:53
Donn, fajnie, że nam coś o sobie napisałaś co do chłopaka to głupi był i tyle
powodzenia na obronie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-25, 20:43
Donn napisał/a:
madzia88 ja się też w Krakowie aż żal z niego wyjeżdzać czasem...
Widzę, że nie tylko ja Kraków
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 353 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2008-03-02, 20:52
a ja dopiero teraz wyszperałam ten temacik
no to tak w telegraficznym skrócie
-imię Kasia
-wiek 27
- stan cywilny :mężatka
-dzieci: jedno -moja ukochana trzyletnia córeczka Dominisia
-rodzeństwo: braciszek-o rok starszy
-zawód: no to uwaga :1) operator procesów technologicznych w przemyśle spożywczym o specjalizacji młynarstwo- po tym jak pare lat temu w Zabrzu młyn się spalił przekwalifikowałam się na 2) technik dentystyczny (to oczywiście żarcik z tym , że przekwalifikowałam się po tym jak młyn spłoną-chociaż to prawda, że młyn spłoną , ale jako technolog żywności nigdy nie pracowałam) pracowałam za to przez 5 lat w firmie złotniczo-jubilerskiej i jako że złotych gór się nie dorobiłam, to poszłam edukować się dalej i tak pracuję sobie teraz jako technik dentystyczny- robię te protezy i uszcześliwiam bezzębnych a w międzyczasie jeszcze jak chodziłam do szkoły to dorabiałam sobie jako asystentka stomatologiczna
- mamy malutkie, ale własne mieszkanko i tak sobie żyjemy szczęśliwie
- narzekam: na zbyt mało wolnego czasu, który mogłabym spędzać na forum
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 58 dni temu Posty: 88 Skąd: Łodz
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 164
Włosy: kasztan
Stan: w związku
Partner: Ryszard
Wysłany: 2008-06-14, 11:59
Moja kolej. Mam na imie Monika mieszkam w łodzi,od 4-ch lat mieszkam z moim misiem Rysiem. Zajmuje sie hodowla psow rasowych wiec cale dnie siedze w domu. Strasznie tu u Was milo kobitki, ciesze sie ze Was poznalam.
jak macie jakies pytanka chetnie odpowiem.
Hm.. Mam na imie Sandra. Wedlug wszelkich oznak na niebie i ziemi w tym roku stuknie mi 21 lat. Obecnie jestem na 2 roku prawa. Narazie nie pracuje mam nadzieje ze to stan tymczasowy i zmieni sie odsc szybko.
Od od 2 lutego 2008 jestem szczesliwa mezatka. Moj maz Pawel w tym roku skonczy 25 lat. Obecnie jest na etapie pisania pracy inzynierskiej. Zalozyl w zeszlym roku mala firme i rdzimy sobie mam nadzieje ze bedzie tak dalej. Mieszkamy narazie z moimi rodzicami ale to tez pewnei stan przejsciowy. No i co jeszcze hm.. sama nie wiem w razie jakis pytan .. walcie smialo haha:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum