*22 lata
*synek oskarek- 18 miesięcy
*narzeczony- rafał 25 latek
*mieszkam z moimi kochanymi chłopakami we wspólnym mieszkanku z moją mamusią i młodszym bratem
*mam dwóch braci
*nie pracuje(=>obijam się )
co jeszcze chceta wiedzieć?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 271 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-06, 09:01
tuptunio napisał/a:
*22 lata
*synek oskarek- 18 miesięcy
*narzeczony- rafał 25 latek
*mieszkam z moimi kochanymi chłopakami we wspólnym mieszkanku z moją mamusią i młodszym bratem
*mam dwóch braci
*nie pracuje(=>obijam się )
co jeszcze chceta wiedzieć?
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 273 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-02-06, 11:11
No ja tu już długo jestem, a ten temat niedawno odkryłam
Dużo już o mnie wiecie, ale tak w skrócie to:
Mam na imię Marta, mam 25 lat, chociaż nie czuję się na tyle. Skończyłam informatykę, od grudnia pracuję w prywatnej firmie szkoleniowej. Uczę ludzi obsługi komputera i popularnych programów biurowych. W przyszłości chciałabym pójść na studia podyplomowe z rachunkowości.
I od grudnia mieszkam z moim kochanym Arkiem, on także skończył informatykę i pracuje w Warszawie. Jesteśmy razem już 5 rok i wszystko wskazuje na to, że całe życie spędzimy razem.
Jestem typowym rakiem okropnie wrażliwym - czasami to przeszkadza. Uwielbiam moje zwierzaki, które musiałam zostawić w domu rodzinnym, buuu Interesuje się także fotografią, chciałabym robić ładne zdjęcia - takie z duszą.
Mam mnóstwo marzeń, które.... zamierzam spełnić w przyszłości
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 234 dni temu Posty: 1373
Profil: Imię: K.
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-02-06, 14:48
hmmm to moze teraz Ja Tyle czasu na forum, a dopiero odkrylam ten temat
Mam na imie Kasia. Z wyksztalcenia jestem politologiem - celnikiem ze specjalizacji Pracuje w Holandii....znaczy pracowalam, bo obecnie jestem na etapie duzych zmian w moim zyciu. Postanowilam zostac w kraju - bo tu mam wszystko.....rodzine i mojego ukochanego, cudownego Misia
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 388 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-06, 14:58
tuptunio, martula, katti, fajnie, że coś o sobie coś więcej napisałyście
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
oops!! dopiero teraz odkryłam ten temacik..
Ok pora na mnie..
Mam na imię Agnieszka, wołają na mnie diabliczka, żabka, albo perełka, zależy kto jaki ma humor i zależy komu bardziej zajdę za skórę potrafię być czasami złośliwa, ale nie bez powodu... jak wiecie nie dawno skończyłam 31 latek.. stara ze mnie już baba. skończyłam ogólniaka, do niedawna pracowałam, teraz szukam innej pracy, mam nadzieję, że znajdę lepiej płatną..? gdzie będę dobrze zarabiać aby spokojnie przeżyć w tym życiu.. jak wiecie również, do niedawna miałam partnera, który mnie zranił, olał i porzucił bez słowa wyjaśnienia a potem jak dałam mu szansę, to nie wykorzystał jej, bo w dalszym ciągu mnie olewał.. teraz odpoczywam od facetów, tylko nie wiem jeszcze jak długo to potrwa... kocham motocykle, chętnie bym na swoim własnym pośmigała, ale na razie mnie nie stać na swój ścigacz , po za tym interesuję się wszystkim po trochu i muszę dodać, że pokochałam to forum, czuję się na prawdę tu dobrze, bo mile wszystkich tu witacie!!
To tyle, o mnie, jak coś pominęłam to pytać..
a to ja! Tylko mi nie piszcie, że nie wyglądam na swoje lata, że wyglądam na mniej!!
Informacje: Dołączyła 152 dni temu Posty: 347 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-02-06, 17:09
Hej
Mam na imię Paulina, obecnie jestem studentką na kierunku Zarządzanie i Marketing w agrobiznesie. We wrześniu skończę 22 latka. Jestem ze swoim chłopakiem juz 4,5 roku i ... raczej już tak zostanie:) Pozdrawiam ciepło
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
No tak o was sie naczytalam i moze tak o sobie cos napisze hmmm,ale co??
Mam na imie Agnieszka,mam 26lat jestem mezatka i w pazdzierniku zostalam mama slicznego synka o imieniu Mike
Od osmiu lat mieszkam w Hamburgu i nie wyobrazam sobie innego miasta a pochodze z pomorza kolo Koszalina
Skonczylam ZSZ kierunek krawcowa ale wogole nie umiem szyc!
A w niemczech skonczylam kurs na tipsy,ale narazie opiekuje sie mezem i synkiem
Jestem szalona lwica z duzym poczuciem humoru,zwariowana i otwarta na dziwne pomysly
Jestem uparta i po trupach daze do celu,dlatego z mezem mamy to do siebie,ze on taki sam jest hmm szkoda
I tak wogole chcialabym powiedziec,ze bardzo mi sie tu u was podoba
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 388 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-06, 20:30
Pachulka, witaj
smerfetkahh, to już baaaardzo długo mieszkasz w Hamburgu, a co się stało, że opuściłaś Polskę?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum