Ja już tyle o sobie pisałam w postach że napewno dużo o mnie wiecie
Ale w tym temacie jeszcze nie witałam więc:
Szczęśliwa mężatka od 11 lat ,w dorobku dwoje cudownych dzieci (11 i 6 lat) i 5 chomików,w rozważaniu również pies.
Od sierpnia 2007 bezrobotna,szukam pracy. Tzn raz szukam ,raz nie -zależy od zdrowia synka.
Jestem wesoła,trochę zwariowana,lubię ludzi...........
To tyle! Jak są pytania to zapraszam
Informacje: Dołączyła 370 dni temu Posty: 2923 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-31, 12:47
No to ja tez sie przypomne bo nie wiem czy cos pisalam o soebie. wiec mam prawie 20 lat ( w lutym koncze ), studiuje gospodarke przestrzenna, pracuje w sklepie spozywczym samooobslugowym. jednak nie mam zamiaru tam dlugo posiedziec bo to nbie praca dla mnie mam zamiar pracowac w takim miejscu ktore ma zwiazek z moimi studiami , mam jednego brata w 1 klasie liceum.
Z moim misiem jestesmy 3 lata, R tez studiuje zarzadzanie, i jeździ ciezarowka. Studiujemy na tej samej uczelni....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-01-31, 15:46
Ooo jak sie fajnie zrobiło w tym temacie
U mnie nic się nie zmieniło od kiedy tutaj coś napisałam o sobie, no może to, że niedawno przeżyłam mały zawód miłosny... ale już się jakoś podniosłam
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
fajnie, że temacik odświeżony pisać dziewczynki pisać
przeglądnęłam teraz na szybko te 11 stron....i wiecie tak mi się pomyślało, tyle dziewczyn przychodzi na forum, zdąży się zadomowić i potem znika....szkoda.....ale filary stoją
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 484 dni temu Posty: 4734 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-02-01, 07:20
o wow fajnie, ze piszecie
Madzia81 napisał/a:
tyle dziewczyn przychodzi na forum, zdąży się zadomowić i potem znika
no...niby w tym temaciku jeszcze tak wiele nie ma ale popatrzec po calym forum to jest takich duzo. szkoda, ze odeszly
ale nie narzekamy bo mamy co raz to nowe fajne forumki
jak tak czytam to co tu pisalam to widze, ze forum mnie zmienilo:D chyba na lepsze dzis takich slow bym chyba o sobie nie napisala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum