Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 606 dni temu Posty: 65 Skąd: Latsia
Profil: Imię: Beata
Wzrost: 162
Wysłany: 2007-02-16, 12:28
Madzia81 napisał/a:
nie bałaś się, że ta miłość może się nie udać?
perazalo mnie to wrecz , wiele sie zastanawialam , duzo bardzo watpliwosci ale doszlam do wniosku ze jak bede siedziala i topila sie w watpliwosciach to napewno nie przetrwa , troche przekonalo mnie to ze on uznal jak ja nie chcem byc tam u niego to on wroci tu gdzie ja jestem i wtedy zdecydowalam zrezygnowalam ze studiow na ktore w rzeczywistosci wypchali mnie rodzice bo mnie to nie interesowalo tu mam prace dostatnie zycie faceta i szanse na szczescie ktorego nie mialabym w polsce. nie zaluje a jezeli nawet cos by sie dzialo nie tak to zawsze mozna wrocic .szkoly sa tez tutaj wiec nic straconego. byl okres ze chcialam wracac w domu sie tluklismy ale jednak dalej jestesmy razem i nauczylismy sie wspolnego zycia a to wymagalo naprawde wiele pracy i teraz jest dobrze
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 631 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-02-17, 12:10
Mam na imie Monika i udało mi się przekonać mojego Michała, żeby o nas napisać i zamieścić kilka fotek. Ja mam prawie 24 lata, Michał jest o rok starszy.Pracujemy razem w Instytucji Państwowej, ja jestem pracownikiem biurowym, a Misiek informatykiem. Pewnie dlatego też chodzi do szkoły informatycznej w Świdnicy, a ja sobie kończę filologię polską na Uniwerku Wrocławskim.
Z Miśkowatym w maju stuknie nam 5 latek i zapowiada się, że w przyszłym roku zmienimy stan cywilny.
fotki dołącze jak się nauczę
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 615 dni temu Posty: 37
Profil: Wzrost: 178
Włosy: blond
Stan: jeszcze panna;)
Wysłany: 2007-05-12, 23:48
to ja dołącze:)
Mam na imie Patrycja,mam 22 lata.Obecnie kończe studia licencjackie z zakresu pedagogiki resocjalizacyjnej,na Uniewersytecie Sląskim.
Dorabiam jako opiekunka do dzieci.
Niedługo czeka mnie obrona mam nadzieje ze jakos to będzie
od wrzesnia zamierzam isc na staz i kontynuować studia,ale już zaocznie.
Kocham i jestem Kochana prawie 2 lata:)
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2007-05-13, 10:31, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 496 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-06-04, 10:15
To teraz ja
Mam na imię Roxana, mam 24 lata i w tym roku kończę Politechnikę Szczecińską o kierunku Inżynieria Chemiczna i Procesowa, mądrze brzmi Mój bąbelek ma na imię Krystian i kończy też w tym roku Politechnikę ale wydział mechaniczny. No cóż, mam nadzieję, że jak się obronię to zrobię sobie ścieżkę pedagogiczną i pouczę w szkole ale wiem, że to ciężki orzech do zgryznienia Z Krystianem jesteśmy już ponad dwa lata, od lipca chcemy zamieszkać ze sobą, zobaczymy jak będzie. Chcemy się na dniach zaręczyć. Póki co to oboje pracujemy, on jako technolog a ja jako asystent kierownika w Stowarzyszeniu na rzecz rozwoju oświaty zawodowej, pracuję przy projektach unii europejskiej.
Jestem zodiakalną Ryby i ciężko mi z tym bo trudne życie mają te ryby na tym świecie, poza tym jestem jedynaczką, mam kochanego kotka rudego
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum