Informacje: Dołączyła 538 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-31, 12:18
no więc ja jestem taka sama CYCATĄ DROWKĄ jak wtedy gdy dołączyłam do forumek mieszkam sobie z moją małą mroczną gildią ( hehehehe) w 2 mieszkankach jednym na zadupiu a drugim w metropolii ( Wa-wie) i wspolnie klepiemy bide hahahahaha i hodujem,y rozne pasqdztwa ktore kochamy straszliwie
a nie skłamałam teraz mam chłopa ktorego bym nie zamieniła na zadnego innego i jestem bezrobotna hyhyhy
Ostatnio zmieniony przez Madae 2008-01-31, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 491 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-01-31, 12:25
Madae napisał/a:
no więc ja jestem taka sama CYCATĄ DROWKĄ jak wtedy gdy dołączyłam do forumek mieszkam sobie z moją małą mroczną gildią ( hehehehe) w 2 mieszkankach jednym na zadupiu a drugim w metropolii ( Wa-wie) i wspolnie klepiemy bide hahahahaha i hodujem,y rozne pasqdztwa ktore kochamy straszliwie
a nie skłamałam teraz mam chłopa ktorego bym nie zamieniła na zadnego innego i jestem bezrobotna hyhyhy
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 407 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-31, 12:25
calineczka napisał/a:
przepraszam ale mnie to zdanie
oki to juz pisze wiec tak mam 19 lat jestem bardzo szalona usmiechnieta urocza osobka skonczylam praktyki kosmetyczne studiuje uwielbiam to co robie wiem ze chce pracowac w tym zawodzie a takze Che otworzyc z kuzynka swoj salon uczestniczylam w wielu konkursach w ktorych odnoislam sukcesy trosik napisze o polowce wiec moim misiaczkiem jest kochany pilkarzyk M ktory tyz studiuje ale na AWF mam trojke rodzenstwa ktorzy sie ucza w gimnazjum i szkole sreniej mam kofanych rodzicow na ktorych zawsze moge liczyc tyle moze byc
Ja juz tu pisalamale co tam przypomne tylko tyle , ze nadal `mieszkam z Krzysiem w domu moich rodzicow razem z bratem i jego dziecmi ktore maja po 15 i 17 lat
Do konca lutego pracuje w agencji pocztowej ( nie mylic z towarzyska) a od marca ide na urzad pocztowy
mam 25 lat bedzietna nadal
kilku przyjaciol (kiedys bylo ich wiecej )
jeden pies rasy bokser
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum