POWODY DLA KTÓRYCH KOBIETA jest stworzeniem wyższego rzędu niż mężczyzna
1. Kobiety jest więcej w kobiecie, niż mężczyzny w mężczyźnie
2. Rolą mężczyzny jest walczyć o kobietę a kobiecie pozwalać mu cieszyć się z iluzji nagrody.
3.Kobiety zgodnie z naturą miewają gorsze okresy - nikt nie może mieć o to do nich pretensji..
4.Wygrawszy bitwę mężczyzna nigdy nie wie czy wygrał wojnę,.. to kobieta wybiera
5.Kobietą rządzą emocje,chwile kiedy powie NIE, a mężczyzną rozsądek. O ile łatwiej jest się wzruszyć niż zrozumieć,o ileż prościej uwierzyć niż przestać myśleć o sobie.
6.Wyobraźnia kobiety jest przyjaciółką, która nie dba o rachunek telefoniczny a mężczyzny - upijającym się kumplem który często miewa kaca.
7.Jest coś co tygrysek lubi najbardziej - ma to kobieta
8.Kobieta jest z reguły ciekawa świata ale to mężczyzna parzy sobie palce - już Adam i Ewa: ona chciała wiedzieć co się stanie ale to on zjadł nieumyte jabłko,dostał żółtaczki i musiał opuścić ogród by nie zarazić innych zwierząt.
9.Mężczyzna marzy o idealnej kobiecie ale nie może ożenić się z własna Matką.Kobieta marząc o mężczyźnie nie ryzykuje rozczarowania - wiecznych chłopców zawsze można przekonać odbierając im zabawki.
10.Zaspokoić kobietę jest równie trudne jak nie ulec jej urokowi.
11.Tylko kobieta może urodzić dziecko.
12.Tylko ona naprawdę wie kto jest ojcem.
13.W każdej dyskusji kobiece łzy wytrącają mężczyźnie najmądrzejsze argumenty
14.Mężczyzna w seksie interesuje rozmiar a kobietę bezmiar.
15.Kobieta czuje kiedy chce kochać po mężczyźnie odrazu widać.
16.kobieta bez mężczyzny jest samotną matką, mężczyzna bez kobiety jest dzieckiem szukającym matki.
17.Nawet gdy kobieta jest na dole zawsze jest górą.
18.Kobiety umieją zadowolić się tym co daje im życie. Bajkę Kopciuszku i tak wymyślił facet. Pozatym duże dziewczynki nie wierzą już w bajki.
19.Mężczyźni oceniają się po ilości tych które już były.Kobiety szczycą się tymi którzy są .. a jeszcze bardziej tymi którzy chcieliby i im się udało.
20.Mężczyzna w kobiecie szuka potwierdzenia swojej wartości,kobieta w mężczyźnie szuka oparcia. Czasem wystarczy krzesło.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 109 dni temu Posty: 628 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-23, 09:51
Donn, święta prawda a pkt.10 i 19 zajefajny
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 109 dni temu Posty: 628 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-23, 11:36
Dorotea, hehe
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Ciesze się, że Wam się podobają te powody ale taka jest prawda chociaż znając płeć męską i tak by się doczepiła do każdego z punktu ale to tylko z zazdrości, że my kobietki i tak jesteśmy the best
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-23, 14:51
chyba sobie to wydrukuję i powieszę przy komputerze
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum