Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-04, 00:10 Poszukiwani dawcy krwi
Dziewczyny, mam nadzieję, że nie będziecie miały mi za złe. Przyjaciółka prosiła o przekazanie informacji do możliwie największej liczby osób, bo to ktoś znajomy. Więc wklejam.
"Witajcie,
Poszukiwani są dyspozycyjni dawcy krwi grupy B Rh minus lub 0 Rh minus. Sprawa dotyczy dziewczyny 6 miesiącu ciąży, która ma ostrą białaczkę szpikową. Osoba do której mogą zgłaszać się dawcy to Maciej Ścibut 0606 121 614 (mąż chorej).
Proszę o pomoc i upowszechnienie tej informacji wśród innych. To naprawdę nie żaden łańcuszek. W łódzkim banku krwi brak tej grupy krwi, przez sieć znajomych krew dawcy była ściągana m.in aż ze Szczecina, a może w Łodzi ktoś by się znalazł....dziewczyna leży w Łodzi.
Pozdrowienia"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-04, 15:17
Ja też mam niestety RH+
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-04, 21:13
Oczywiście będę pisać, dzięki Kociaku za przyklejenie tematu
Rozumiem, że tę grupę ciężko znaleźć, ja sama też się nie kwalifikuję. Mimo wszystko dziękuję za zainteresowanie i proszę o przekazanie dalej, jeśli to możliwe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum