ja tez nie chcialabym zeby on stal na wprost i patrzyl
czuję tak samo. wiem, że Marcinowi by to nie przeszkadzało, nie odrzuciło by go ode mnie ani nic z tych rzeczy, ale sama dla siebie bym tego nie chciała. nie lubię wyglądać przy nim bardzo źle. stać obok może jak najbardziej, trzymać za rękę i takie tam
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 195 dni temu Posty: 5411 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-05, 16:50
Madzia81 moze lepiej byloby zeby on stal przy twojej glowie i cie wspieral i zeby byl blisko ciebie ja bym tak chciala bo to taka chwila w ktorej nie chcialabym byc sama...
on nie musia na to patrzec ale byc przy tobie na pewno tez by chcial
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Madzia81 moze lepiej byloby zeby on stal przy twojej glowie i cie wspieral i zeby byl blisko
no to właśnie o to mniej więcej mi chodziło
nie chciałabym na pewno, żeby stał na wprost moich rozkraczonych nóg i patrzył jak dziecko wychodzi z tej perspektywy.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 178 dni temu Posty: 89 Skąd: z 1-go pietra :-)
Profil: Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna jeszcze :-)
Partner: M.
Wysłany: 2008-06-05, 19:59
A mój Marcin nasłuchał sie od swojego brata, którego żona rodziła,ze to straszne, że prawie nie zemdlał,że wszystko widział, że nie poleca itd. I obecnie wiem,ze raczej by bardzo nie chcial,ja w sumie mam mieszane uczucia, nie chce aby nawet tak bliska mi osoba musiała patrzec jak sie męczę i w ogóle. Na szczęście jeszcze się nie zdecydowaliśmy na bajbusa, dopiero po studiach i może nam sie wszystko zmienic.
_________________ Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic.
Jan Twardowski
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 195 dni temu Posty: 2471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-06-05, 21:00
Dziewczyny, mój też nie był na wprost "perspektywy" jakby się tam znalazł, to chyba by mi się nóżka wyprostowała na fotelu i by go zdzieliła...
Był obok i to było ok.
_________________ Diabeł i Bóg jeden dzielą stół...przy stole dzielą Cię na pół...
obaj tak samo śmieją się wołając imię Twe...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 195 dni temu Posty: 2471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-06-05, 21:11
No nie bardzo...kobita wygląda fatalnie, drze się, krew, różne płyny...co tu kręcić - daj spokój!
A co do tego kopnięcia, to tyle siły bym znalazła
Ja mu przed wejściem na porodówkę powiedziałam : Pamiętaj, że jak już będzie ostro, będą bóle parte i ja będę przeć i się drzeć i jeśli usłyszę od ciebie kochanie, spokojnie, to przysięgam - zabiję!!!
_________________ Diabeł i Bóg jeden dzielą stół...przy stole dzielą Cię na pół...
obaj tak samo śmieją się wołając imię Twe...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 195 dni temu Posty: 5411 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-06, 08:07
anusek napisał/a:
film,tak ale od momentu jak sie dzidzia już pojawi bez mojego sapania,krzyków i dyszenia.po co to...
Ja tez tak sadze jak juz dzidzius sie pojawi to mozna cos nakrecic jak juz bedzie z nami ale krwi i krzykow swoich nie chcialabym pozniej ogladac to faktycznie niepotrzebne
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 178 dni temu Posty: 89 Skąd: z 1-go pietra :-)
Profil: Wzrost: 170
Stan: panna jeszcze :-)
Partner: M.
Wysłany: 2008-06-06, 14:03
A ja Was zadziwie żona brata mojego chłopaka ( wczesniej pisałam) nagrała sobie sama film podczeas porodu , w którym brał udział jej mąż,bo on nie był w stanie! ja tam bym nie chciała czegos takiego oglądac!!!!!
_________________ Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic.
Jan Twardowski
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 376 dni temu Posty: 4887 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-06, 14:33
oj,ja tez nie.
Tak jak Olenka pisala - pierwszy krzyk dzidzi i cala reszta od tego momentu,ale nie sam porod jak krzycze i sapie
Wzrost: 170
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-06-06, 14:42
nie chciałabym sama oglądac takiego filmu, a co dopiero, żeby ktoś dorwał moją kasetę. trochę mi żal , że jeśli bym zaszła w ciążę to będę mieć cesarkę i nie doświadczę zastanawiania się nad" perspektywą"
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum