Informacje: Wiek: 25 Dołączył: 724 dni temu Posty: 325
Profil:
Wysłany: 2008-07-02, 11:04 Popraw sobie humor :D GWARANTOWANE :D
Świetnie zrealizwana świetna idea - wchodzisz na stronę skypelaughterchain.com, włączasz webcam i zaczynasz oglądać śmiejącego się gościa... zaczynasz się śmiać i nagranie z twoim śmiechem dołączone zostaje do kolekcji. W tym filmie wystąpi także słynny juz dziadek Niah Niah!
Niech mi ktos powie ze to nie poprawilo mu humoru
Ostatnia baba mnie zabila, poplakalem sie i brzuch mnie boli
_________________ Lubie jak przede mną nago klęczysz, lubie jak pode mną głośno jęczysz.. jedna rzecz jest dla mnie zagadką - kto Cię nauczył tego 17 latko ? =)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 412 dni temu Posty: 5566 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-02, 11:13
o nie... ale sie usmialam zaczyna sie deliaktnie ale od momentu kiedy pojawilo sie tych dwoch gostkow to juz nie moglam
swietne to jest
Wysłany: 2008-07-02, 11:26
Co jak co ale dzwieki jakie wydaje pani na koncu.. z 5ty raz jej slucham i nie moge
_________________ Lubie jak przede mną nago klęczysz, lubie jak pode mną głośno jęczysz.. jedna rzecz jest dla mnie zagadką - kto Cię nauczył tego 17 latko ? =)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 267 dni temu Posty: 1306 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-07-02, 15:23
Dziadek niah niah jakby dochodził... do czegoś mnie rozwalił koleś w słuchawkach jakby szczekał albo dostał jakiegogoś ataku a pani na końcu w ogóle miażdży wszytskie zwierzęta świata można usłyszeć
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 508 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-11-09, 12:10
ahahahahhaahahaa
nie moglam z tego
Boskie!
Musze pokazac linka znajomym LOL
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum