A co myslicie wojnie pończoszkow na psku i tych samonosnych? ja osobiscie wole samonosne bo nie musze sie martwic ze cos mi sie odepnie albo cos, ale moj mezczyzana woli te "klasyczne" bo mowi ze go bardziej krecom...a ze nosze spodniczki tylko jak gdzies razem wychodzimy to on w jakis sposob potrafi wyczuc jakie mam na sobie...a wy jak myslicie i jak wolicie?
pozdrawiam
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 606 dni temu Posty: 2967 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-05-21, 22:32
Ja też na razie noszę tylko samonośne,a to dlatego, że do tej pory nie dorobiłam się pasa do pończoch, więc nie miałabym do czego przypiąć tych drugich.... Ale sądzę, że jakoś niedługo będzie trzeba sobie sprawić takie cudo i wtedy zobaczę, co mi bardziej pasuje... A jeśli chodzi o wrażenia estetyczne naszych facetów, to myślę, że jednak pończoszki+pas wygra u każdego z nich niż same pończoszki po prostu taki zestaw jest bardziej sexi niż same pończochy
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 361 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-31, 12:29
ja również nosze jedynie samonośne i jestem zadowolona. Nie miałam okazji nosić tych drugich, wydaje mi się ze taki pas może sie odciskać i wtedy będzie go widać spod obcisłego stroju, ale nie wiem
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 321 dni temu Posty: 146
Profil:
Wysłany: 2007-12-13, 11:11
podobają mi sie samonośne. chce sobie kupic. a czy one Wam sie nie zsuwają w dól? byly takie historie ze opadly i bylo widac? wiem ze tam jest pasek silikonu ktory przytrzymuje ale np jak tańczy sie i sie spoci naturalnie, to to sie nie zsunie?
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 244 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-13, 23:29
ja kupuje bo moje kochanie lubi pończoszki-zwłaszcza w zestawieniu-pończoszki+szpilki+nic poza tym z samonośnych to gatty są fajne,niedrogie i dobrej jakości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum