Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 388 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-17, 19:32
Kociak odwalilas kawal dobrej roboty tworzac to forum
udzielalam sie na kilki forach, ale to ma klase i naprawde jest swietne
poznalam tutaj wiele rewelacyjnych osobek
iii... i wogole wszystko jest OK
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
też uważam że to forum jest super... swietna sprawa... ale sama chyba nie dałabym rady założyć takiego forum.. Kociak podziwiam cię
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 388 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-27, 16:50
Pierwszy wspólny rok i na pewno nie ostatni
Bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam i nie żałuję ani sekundy z Wami spędzonej na razie tylko wirtualnie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 273 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-11-28, 07:43
Anija napisał/a:
Pierwszy wspólny rok i na pewno nie ostatni
Bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam i nie żałuję ani sekundy z Wami spędzonej na razie tylko wirtualnie
Ja troszkę krócej, ale tak jak Anija nie żałuję, że tu trafiłam. Dużo się dowiedziałam i ta atmosfera... bardzo cieplutko i milutko tutaj.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
ja też spóźnione ...z tym że podziękowania dla Was, dziewczyny.... bez Was forum by nie istniało i się nie kręciło także dziękuję w imieniu nas, czyli administracji i oby kolejny rok był równie miły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum