Wysłany: 2008-03-13, 13:07 Pomysł na babski wypad!!
Własnie z koleżanka wpadłyśmy na pomysł wyjazdu ,,gdzies''. Obie jestesmy po przeżyciach i w takim dziwnym momencie ,,rozstaju''. Obie mamy tego dosyc i postanowilysmy gdzies wyjechac: bierzemy samochod, lapciaka z muzyka, zarcie, fajowe ciuchy i aparat: to nasze atrybuty. Macie jakies fajne pomysły? Bo przeciez taki wyjazd trzeba zaplanowac choc w najmniejszym stopniu, a mamy jeszcze torszke czasu( prawdopodobnie weekend majowy lub początek kwietnia. Dajcie jakies propozycje, moze Wy na cos wpadniecie, na co ja teraz w przypływie euforii nie wpadne...?/:))
Po pierwsze najważniejsze w zorganizowaniu takiego wyjazdu liczy się kasa, bo bez tego nie ma nic. Zrobcie sobie taki plan:
Ile możecie wydać pieniędzy?
Czy wyjazd bedzie jednodniowy czy kilku?
Jeśli ma to być wyjazd kilku dniowy to najlepiej zarezerwujcie sobie nocleg. Nie wiem z jakiego miasta jesteście i jak daleki ma być ten wypad. Majowy weekend to nalezy już planować, bo wiadomo, że wtedy każdy wyjeżdza i jest potem problem zeby zarezerwować nocleg.
eee a nie lepiej tak spontanicznie? bez rezerwacji, najwyżej nocleg w polu pod namiotem... ?
i mycie w strumyku?? to jeszcze nie pora na namioty żeby gdzieś jechać to po to żeby wypocząć itd. a tak spontanicznie wszystko na łapu capu hmm... np bez bieżącej wody po całym dniu to nie jest dobry pomysł a chodzenie spoconym to chyba nie jest takie fajne no ale każdy niech robi jak chce...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 392 dni temu Posty: 8054 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-03-13, 13:38
ale kto tak powiedział... że bez wody itd
jadą przed siebie, widzą fajne miejsce to pytają o kwaterunek, jak nie ma to jadą dalej.
Chcą się oderwać to się oderwą
Donn napisał/a:
np bez bieżącej wody po całym dniu to nie jest dobry pomysł
nic by im się nie stało, to po pierwsze a poza tym to zawsze znajdą gdzieś pokój...
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 288 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-13, 19:03
Wyjazd to dobry pomysł choć ja zaczekałabym aż zrobi się cieplej np. majowy weeknd.
Piękno przyrody rozpędza smutki i dodaje otuchy.
Ja proponuję wyjazd nad jezioro lub morze
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 420 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-13, 22:21
ja polecam góry i mazury teraz jest czas "poza sezonem" wiec i ceny za nocleg beda nizsze z tego co pisałaś Kasiu to studentka jestes wiec kolejne znizki
YHm...własni myslimy o gorach(okolice zakopanego). Mam tam nawet znajomych i mialabym nocleg za free, ale....tam juz byłam wiele razy. Za to nad morzem- tylko w zime jak mialam 7 lat;/ Nie wiem...a moze np Sopot i jakis koncert, impreza, jazda samochodem przed pół Polski mmmm, byłoby super:D, choc góry tez lubie, ale kojarzy mi sie to raczej z czyms mniej szalonym, bo przewidywalne w moim przypadku
Samochod, trasa, zarcie, rzeczy dp zabrania i nocleg no i moze jakies koncert?( bilety trzeba kupic raczej wczesniej- tylko to zaplanuje, a reszta....hehe, pomysl z kąpielą na waleta nie jest zły:P Choc w maju bedzie to przypominalo raczej hartowanie na sumy:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum