Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-15, 20:26
jak szalec to na całego ale moze jednak ta kąpiel to jednak przesada mozna sie przeziebic i zmarnowac wypad,a potem w pracy sie meczyc z choróbskiem noo ale jak bedzie ciepło to taki bieg przez plaze moze byc smieszny i na pewno niezapomniany a zaleta miejsca w ktorym by sie to zrobiło jest fakt ze nikt was tam nie zna i o ile jesli ktos zauwazy to na pewno zapamieta ze miało to miejsce, ale czy biegały blondynki, brunetki czy rude to po 2 dniach juz pamietac nikt nie bedzie a i pomachac mozna jak ciacho hehehehe albo całusa posłac ( i dalej pobiec ) takie spontany sa strasznie oczyszczające ma sie po tem energii tyle co bomba atomowa i ochote na wiecej
dla bardziej wstydliwych i wybierających sie na taką przejazdzkę własnymi autami polecam machanie stanikiem przez okno , najlepiej na ruchliwej czesci autostrady oczywiscie stanik ma byc przed momentem sciągniety z siebie a nie wyciągniety z torby podróznej czy plecaka
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-15, 20:33
noo ale SPA drooogie..... chociaz polecam byłam raz ( nie ja płaciłam) byłam 2 dni i to były jedne z najfajnieszych i najbardziej relaksujacych chwil w moim zyciu sauna..maseczki..peelingi.... manicure, masaz mmmmmmmmmmmm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum