Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-05-09, 21:44 Pomoz spelnic marzenie
Witajcie
Jest sprawa! Wiecie czym zajmuje się Fundacja Mam marzenie? Spełnia marzenia dzieci śmiertelnie chorych. Jednym z marzycieli jest Mateuszek Lang ze Szczecina. W niedziele ma ósme urodziny, będą to prawdopodobnie jego ostatnie urodziny. Jego marzeniem jest dostać pocztówki od wielu ludzi. Jeśli macie chwilkę dosłownie czasu, kupcie pocztówkę, napiszcie życzenia urodzinowe i wyślijcie mu. Was to będzie kosztowało niewiele, a dla niego będzie znaczyć ogromnie dużo.
Oto adres:
Mateuszek Lang
ul. Wiślana 37
70 - 885 Szczecin
Roześlijcie to do kogo się da i ślijcie kartki ze wszystkich stron świata.
Na razie załatwiliśmy kartki z kilku europejskich krajów, ale wciąż można wiele osób poprosić, najwyżej kartki się chwilkę spóźnią.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-10, 11:32
angik1683 napisał/a:
jutro wysle napewno,
jutro jest niedziela, znajdziesz otwartą pocztę?
wiadomość rozesłana do 150 osób z GG
zabieram sie za nk . . tam jest ich 340
mam nadzieję, że choć połowa wyśle kartkę
to jednak byla sobota (10.05) a nie niedziela cerratko i znalazlam otwarta poczte
[ Dodano: 2008-05-12, 17:06 ]
no coz, moze i spoznione byly nasze kartki ale mam nadzieje,ze "zdazyly" dojsc i daly Mateuszkowi chociaz odrobine radosci, nawet jesli byly miesiac po jego urodzinach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum