Wysłany: 2010-02-23, 16:20 Pomoc z trwałym zgubieniem zbednych kg bez katowania się :)
Witam. Z racji ze wlasnie osiagnelam swoj cel w odchudzaniu chcialam z tego szczescia pomoc i innym. Nie jest to zadna reklama ale sprawdzony sposob. Co mi pomogło? Koktajle z reklama. malo doceniana firma na polskim rynku a ich produkty sa po prostu fenomenalne. To taka "dieta" dla leniwych- nawet bez cwiczen mozna szybko i zdrowo osiagnac sukces naprawde warto sprobowac... sluze pomocą i radą ))
Ostatnio zmieniony przez madzia 2010-02-24, 07:17, w całości zmieniany 1 raz
Koktajle zastepujace normalny posiłek. Wiele maja tego wiec nie da sie bardziej skonkretyzowac bo oni to dostosowywuja do kazdego indywidualnie bo jak wiemy kazdy organizm dziala inaczej.
Przed cala kuracja wazyłam 70 kg. Najpier meczylam sie z nimi sama. chcialam dojsc do wagi 54 kg. No i tak wracajac z pracy musialam cwiczyc, trzymalam dietee no i przez ponad pol roku schudłam tylko 6 kg. Mało jak na taki czas. Pożniej najgorsze- zastoj wagi przez 4 miesiace- nie dalo sie jej niczym ruszyc i juz bylam zrozpaczona ze mi sie nie uda. ale trafiłam wlasnie na ta firme i tego dystrybutora i postanowilam sprobowac. zadzwonil do mnie, porozmawialam z nim i stweirdzilam ze sprobuje bo ma to tyle zalet ze nie moze byc jakims oszustwem. tym bardziej ze wiele ludzi sobie to chwali. No i takim sposobem przez miesiac zrzuciłam 5 kg! A wczesniej musialam sie tyle czasu meczyc sama. Nieprawdopodobne. szkoda ze wczesniej nie trafiłam na ta firme bo od razu zaczelabym z nimi diete. teraz ciagle jeszcze korzystam z ich oferty, jestem ciagle w kontakcie z moim dystrybutorem ktory mi pomaga. Zaczelam nawet korzystac z kosmetykow tej firmy bo sa rownie genialne.
W ofercie maja nawet batoniki dietetyczne- super sposob jesli ktos nie moze sobie odmowic takich przyjemnosci. a koktajle sa tez bardzo smaczne i nie czuje sie po nich głodu )
poprawily mi sie wlosy i paznokcie a takze cera- jestem zadowolona w pełni. Moje kolezanki jak zobaczyly moja przemiane to same sie namowily na taki sposob zdobycia wymarzonego ciała )
Informacje: Dołączyła 1175 dni temu Posty: 6614 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-02-24, 07:14
Z powodu wykrycia reklamy temat zamykam (co z reszta chyba nie jest ci obce, bo to nie pierwszy taki post ktory pojawil sie w internecie)
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cie nosze. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama
W ważniejszych sprawach dotyczących forum, szybciej odpowiem na PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum