Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: madzia
2010-02-24, 07:14
Pomoc z trwałym zgubieniem zbednych kg bez katowania się :)
Autor Wiadomość
Basia1965 

Informacje:
Dołączyła 158 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-02-23, 16:20   Pomoc z trwałym zgubieniem zbednych kg bez katowania się :)

Witam. :) Z racji ze wlasnie osiagnelam swoj cel w odchudzaniu chcialam z tego szczescia pomoc i innym. Nie jest to zadna reklama ale sprawdzony sposob. Co mi pomogło? Koktajle z reklama. malo doceniana firma na polskim rynku a ich produkty sa po prostu fenomenalne. To taka "dieta" dla leniwych- nawet bez cwiczen mozna szybko i zdrowo osiagnac sukces :) naprawde warto sprobowac... sluze pomocą i radą :) ))
Ostatnio zmieniony przez madzia 2010-02-24, 07:17, w całości zmieniany 1 raz  

REKLAMA

Donn 
Nowe Wyzwania

Informacje:
Dołączyła 890 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-02-23, 17:27   

Basia1965 ale coś więcej poprosimy napisać.
Co to za koktajle?
Ile ważyłaś przed a ile po?
Troche szczegołów napisz.

Basia1965 

Informacje:
Dołączyła 158 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-02-23, 18:22   

Koktajle zastepujace normalny posiłek. Wiele maja tego wiec nie da sie bardziej skonkretyzowac bo oni to dostosowywuja do kazdego indywidualnie bo jak wiemy kazdy organizm dziala inaczej. :)
Przed cala kuracja wazyłam 70 kg. Najpier meczylam sie z nimi sama. chcialam dojsc do wagi 54 kg. No i tak wracajac z pracy musialam cwiczyc, trzymalam dietee no i przez ponad pol roku schudłam tylko 6 kg. Mało jak na taki czas. Pożniej najgorsze- zastoj wagi przez 4 miesiace- nie dalo sie jej niczym ruszyc i juz bylam zrozpaczona ze mi sie nie uda. ale trafiłam wlasnie na ta firme i tego dystrybutora i postanowilam sprobowac. zadzwonil do mnie, porozmawialam z nim i stweirdzilam ze sprobuje bo ma to tyle zalet ze nie moze byc jakims oszustwem. tym bardziej ze wiele ludzi sobie to chwali. No i takim sposobem przez miesiac zrzuciłam 5 kg! A wczesniej musialam sie tyle czasu meczyc sama. Nieprawdopodobne. szkoda ze wczesniej nie trafiłam na ta firme bo od razu zaczelabym z nimi diete. teraz ciagle jeszcze korzystam z ich oferty, jestem ciagle w kontakcie z moim dystrybutorem ktory mi pomaga. Zaczelam nawet korzystac z kosmetykow tej firmy bo sa rownie genialne.
W ofercie maja nawet batoniki dietetyczne- super sposob jesli ktos nie moze sobie odmowic takich przyjemnosci. :) a koktajle sa tez bardzo smaczne i nie czuje sie po nich głodu :) )
poprawily mi sie wlosy i paznokcie a takze cera- jestem zadowolona w pełni. Moje kolezanki jak zobaczyly moja przemiane to same sie namowily na taki sposob zdobycia wymarzonego ciała :) )

ESMERALDA 

Informacje:
Dołączyła 205 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-02-23, 21:14   

a jaka jest cena tych koktajli ?

Basia1965 

Informacje:
Dołączyła 158 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-02-23, 21:34   

to zlezy jakie produkty sobie wybierzesz. ale srednio na dzien za dwa posiłki płacisz 7 zł :)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 1175 dni temu

Profil:

Wysłany: 2010-02-24, 07:14   

Z powodu wykrycia reklamy temat zamykam (co z reszta chyba nie jest ci obce, bo to nie pierwszy taki post ktory pojawil sie w internecie)

W ważniejszych sprawach dotyczących forum, szybciej odpowiem na PW ;-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi