Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 81 dni temu Posty: 411 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 166
Włosy: blond
Stan: In Love
Partner: Piotr
Wysłany: 2008-05-15, 15:15
Najpierw dzwonisz do schroniska i musisz wybrac ze zdj na stronie internetowej nr adopcyjny zwierzaczka.Oni przyjmuja do wiadomosci ze masz chec, dzwonia i umawiaja sie z toba zeby sprawdzic jakie masz wrunki w domu czy dobre dla zwierzaka czy wiesz jak dbac np o kota i czy czlowiek od ktorego wynajmujesz dom(w moim przypadku)zgadza sie na zwierze. No i jak spelnisz te warunki to wtedy mozesz przygarnac zwierzaczka....
Wysłany: 2008-05-15, 15:44
Dokladnieangik1683, oni po prostu sie boja o dom ze cos moze zostac zniszczone a wiesz jak to jest jak ktos zyje z wynajmowania domu...musi o to dbac...Nie jestem z tego powodu szczesliwa lae coz musze to uszanowac...
Wzrost: 170
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-15, 18:08
skinnybitch napisał/a:
Najpierw dzwonisz do schroniska i musisz wybrac ze zdj na stronie internetowej nr adopcyjny zwierzaczka.....
to jak przy normalnej adopcji, sprawdzanie warunków mieskzaniowych, finansowych itp.
wiem już czemu Michał nie chciał mnie zabrać do schroniska tym razem- bo wszystkie szczeniaki chciałabym do domu.
starsze psy też tam sa fajne, tylko szkoda, że nie moga sobie pobiegać. takie w wysokości do kolan maja wybieg, w którym jest bardzo duzo psów. wieksze psy sa po dwa na klatkę. warunk,ów rewelacyjnych nie ma, żal, że niektórenigdy nie zaznają wolności
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Wysłany: 2008-05-16, 00:02
niki, Ja adoptujac kotka ze schroniska pryszlam i wzielam i nic wiecej...tylko 20 zl do szkrzyneczki dalam na zwierzaczki i tyle....to bylo jakies 2 lata temu....
Wzrost: 164
Włosy: obecnie-trudno określić---był balejaż :)
Stan: panna :)
Partner: Michał
Wysłany: 2008-05-21, 09:31
Jejku...szkoda mi tych zwierząt, gdybym mogła to bym wzieła starszego psa, dla mnie wiek nie ma tu żadnego znaczenia...narazie mieszkam w bloku ale jak w przyszłości będę na swoich włościach to na pewno wezmę zwierzaka ze schroniska.
Inną kwestią jest to że ludzi którzy wyrzucają na ulicę zwierzaki powinni karać tak jak normalnych przestępców...Zwierzę ma uczucia!!! To nie przytulanka tylki istota żyjąca!
Ostatnio jak wracałam do domu pociągiem to widziałam przez szybę jak taki stary żul,pijak,łachudra,drań kopnął małego pieska żeby się od niego odczepił...ja dałabym mu co najmniej 5 lat robót publicznych...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum