CZeść dziewczynki..
Wiecie co, wczoraj zadzwonił do mnie Dawid (mój były z którym byłam 2 lata... całkiem niedawno), chciał się ze mną spotkać, jak twierdził miał doła, a tylko mi ufa na tyle żeby mi o tym powiedzieć. Spotkałam się z nim o 21.. przegadaliśmy 2 godziny. Myslałam że stalo się cos okropnego, że coś z jego mamą czy cos takiego. Pytam co się stało a on mi mówi że chyba się... zakochał...:| kurcze powiem szczerze że troszk zdebiałam... tak troszke dziwnie radzić swojemu eks z którym było się no jeszcze jakis niecały rok temu w sprawach z inna kobitką. No ale zaczęłam nawijać... jego problemem było to że ma dziewczyne, ale zakochał się w innej, tyle że ona ma chłopaka.. zaczęłam mu tłumaczyć że po pierwsze jest nie fer w stosunku do swojej dziewczyny i powinnien z nią o tym pogadać, no i po drugie pogadać z ta druga, bo jak się okazało Dawid i ona ( ta w której się kocha) piszą do siebie sms typu kotku itp, dużo rozmawiają patrząc się sobie głęboko w oczy, ale jak on chciał ją pocałować albo pytał czy on jej się podoba ona odpowiadała krótko że ma chłopaka i nie może mu odpowiedzieć na to pytanie.. kurcze dla mnie to troszke dziwne no ok ma chłopaka ale czemu pisze takie rzeczy do Dawida... i powiedziałam żeby jej się spytał czego ona właściwie chce, czychce zostać z tym swoim czy ułożyć sobie życie z Dawidem, musi wiedzieć na czym stoi. Jestem przeciwna rozwalaniu komus związku, i wydaje mi się że on to robi pisząc do niej takie smsy..... i ukrywając swoje prawdziwe uczucie przed swoją laską... tak nie można.. uważacie że dobrze mu powiedziałam..?? dzisiaj podobno miał gadać z ta Gosia, i wyznac jej co czuje.. nie wiem co tam sie stało, bede z nim gadać dzisiaj. Mam tylko nadzieje że nie zrani Kasi i siebie... nie można być z kimś i czuć coś do kogoś innego nie uważacie??...:|
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
hmmm....dla mnie to wszystko jakieś niedojrzałe, dziecinne. jestem z jedną, kręce z drugą.....to zabawa w miłość czy co? ja juz chyba za stara jestem na takie historie...
Masz racje Madziu z tego co on jeszcze mówił to Kasia to takie zabezpieczenie na wypadek jakby z gosią nie wyszło.. chore..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 680 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-04, 22:42
Madzia81 napisał/a:
jestem z jedną, kręce z drugą
i do tego opowiadam o tym mojej byłej
Dla mnie również takie historie oznaczają tylko tyle, że facet sam nie wiem czego chce. A co do pomagania swoim byłym... jeśli się ma z nimi dobry kontakt to można pomagać, ale osobiście chyba nie zdecydowałabym się radzić byłego w sprawie obecnego związku
kurcze no macie racje... ale z tego co go znam i widze jego zachowanie i to w jaki spoób o tym mówi.. to chyba naprawde się zakochał...
i i spotkałam sie z nim i pytałam jak przebiegła rozmowa z tą gosią... i słuchajcie... ona jest na TAK co do dawida (czylki chciałaby cos z nim) ale cos ją jeszcze trzyma u tego swojego.. chore..
Madziu zgadzam się z Toba.. poza tym gadał ostatnio z nią, i ona nadal jest ze swoim... więc dla mnie to jednoznaczne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum