Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 340 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-19, 00:09 Pomadki ochronne
Ciekawa jestem jakie stosujecie, jakie byście poleciły, które najlepiej nawilżają i chronią?
Ja mogę polecić pomadki ochronne z AA te z najwyższym filtrem. Opakowanie jest koloru żółtego, zresztą sztyft też. Ładnie wygładza i nawilża. Pachnie również przyjemnie.
Na ten moment mam pomadkę ochronną z Nautrogeny, ale nie jestem z niej zadowolona. Co prawda pachnie całkiem przyjemnie, ale niestety smakuje ohydnie-jakbym miała w ustach jakiś krem.
Jeśli chodzi o pielęgnację, to w sumie żadna rewelacja, na mnie nie wywarł wrażenia.
OOO! Temat dla mnie bo jestem uzależniona od pomadek ochronnych. Nie ruszam się bez nich na krok.
Stosowałam już różne. Kiedyś bardzo lubiłam Chapstick (tak sie chyba nazwały), można je było kupić głównie w aptekach. Nawet nie wiem czy jeszcze są.
Potem przerzuciłam się na neutrogene. Na poczatku te pomadki były genialne i bardzo długo je uzywałam. Potem musialam zrezygnowac, bo zaczely mnie od nich piec usta i nie moglam zniesc tego nowego smaku i zapachu.
Teraz od jakiegos czasu stosuje nasza polską Melise i bardzo mi się podoba. Świetnie nawilża, ma delikatny zapach i smak i w ogóle jest super. Wolę ją bardziej od Nivea, ktorych tez uzywalam i np. tych z Avonu.
AA nigdy nie probowalam, moze sie skusze.
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 14:29
makalaya napisał/a:
OOO! Temat dla mnie bo jestem uzależniona od pomadek ochronnych. Nie ruszam się bez nich na krok.
Stosowałam już różne. Kiedyś bardzo lubiłam Chapstick (tak sie chyba nazwały), można je było kupić głównie w aptekach. Nawet nie wiem czy jeszcze są.
Potem przerzuciłam się na neutrogene. Na poczatku te pomadki były genialne i bardzo długo je uzywałam. Potem musialam zrezygnowac, bo zaczely mnie od nich piec usta i nie moglam zniesc tego nowego smaku i zapachu.
Teraz od jakiegos czasu stosuje nasza polską Melise i bardzo mi się podoba. Świetnie nawilża, ma delikatny zapach i smak i w ogóle jest super. Wolę ją bardziej od Nivea, ktorych tez uzywalam i np. tych z Avonu.
AA nigdy nie probowalam, moze sie skusze.
Pamiętam Chapstick, super były. Pamiętam, że miałam kilka razy miętową i była słodka w smaku. Dobrze, że mi przypomniałaś, az z ciekawości popytam, czy są jeszcze. Jeśli są to na pewno kupię, były idealne. Chyba była też taka wiśniowa?
A ta Melisa to w jakiej jest formie?W sztyfcie czy może takie mazi w pojemniczku?I jaki ma zapach i smak?Taki...melisowy?
Pamiętam Chapstick, super były. Pamiętam, że miałam kilka razy miętową i była słodka w smaku. Dobrze, że mi przypomniałaś, az z ciekawości popytam, czy są jeszcze. Jeśli są to na pewno kupię, były idealne. Chyba była też taka wiśniowa?
Ja właśnie najbardziej lubiłam ta wisniowa.
Nimfetka napisał/a:
A ta Melisa to w jakiej jest formie?W sztyfcie czy może takie mazi w pojemniczku?I jaki ma zapach i smak?Taki...melisowy?
Melisa jest w sztyfcie. w zielonym opakowaniu. Kosztuje ok. 4 zl i ma bardzo delikatny smak, ale trudno mi ja do czegos porownac. Z melisa (ziółkiem) chyba niewiele ma wspólnego. [/quote]
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 340 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-21, 18:31
miałam też kiedyś te pomadke z serii Melisa i chyba była w takim pomaranczowym, moze bardziej cielistym opakowaniu, ale to juz dość dawno, wieć moze zmienili opakowanie
Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 19:26
Ooo, przypomniałyście mi Chapsticki, były świetne ja też uwielbiam ochronne pomadki, nie lubię za bardzo błyszczyków, bo tak się lepią usta, fuj
Dla mnie bezkonkurencyjna jest Nivea, jeszcze Bebe, ale nie przepadam za ich zapachem. No i czasem jakiś balsam do ust z Avonu, w końcu jestem konsultantką Zawsze mi w Avonie brakowało owocowych, a teraz będą, więc wypróbuję
Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 21:56
Od katalogu 11, czyli w praktyce od 24 sierpnia bodajże
Będą z serii Naturals, na początek trzy wersje: mango, wanilia i brzoskwinia. Cena spoko, bo 4,90
Profil:
Wysłany: 2007-08-21, 23:16
Hmm ja tam stosuję i pomadki ochronne, i szminki i błyszczyki, ale zawsze najpierw nakładam pomadki ochronne. Ciekawe, będę musiała chyba zamówić. Dzięki za info.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum