Ja kupowałam z Nivea i byly świetne..ale ostatnio sie popsuły i szybko mi sie rozpuściły i tak samo z bebe nie wiem co sie stało teraz szukam jakis innych.. moze smakowych.. właśnie ostatnio myślałam nad avonem ale na smakowe z tej firmy chętnie się skusze
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 286 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-09-22, 18:09
Ja polecam Bebe różaną firmy J&J.Fajnie pachnie budyniem waniliowym.Po za tym nic się nie przesusza...
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 385 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-24, 10:21
ja z pomatek ochornnych to uzywam juz od jakegos czasu NIVEA i bardzo, bardzo mi sie podobaja ;]
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Profil: Imię: Sara
Wzrost: 164
Włosy: Brąz
Stan: Zajęta :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-09-27, 23:31
Ja zdecydowanie stawiam na BEBE
Wersja Zatrose jest moją zdecydowaną faworytką.
Dawniej lubiłam też pomadki NIVEI, ale mam wrażenie, że od jakiegoś czasu coraz gorzej z ich jakością. Poza tym, mają denerwującą konsystencję - są zdecydowanie zbyt miękkie. Mam też pomadki z AVONu, bo choć nie za bardzo sprawdzają się w kwestii ochrony, czy regeneracji ust, genialnie pachną
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 270 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-10-19, 19:29
Ja od paru juz lat, używam NIVEA - tylko niebieska. Uwielbiam jej zapach. Próbowałam chyba różową, ale to nie to. Niebieska to moja miłość. Używam ta pomadkę z błyszczykiem bell nr. 43. Powiedzcie mi z czym ten zapach wam się kojarzy, bo ja nie wiem, ale napewno znam.
Inne, jakoś takie mam wrażenie, że pachną lub smakują tak dziwnie - mydlano.
Z tego co zaobserwowałam, to nivea robi się miękka, gdy jest przechowywana w cieple, np. w kieszonce spodni, oraz gdy się kończy.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum