Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 227 dni temu Posty: 38 Skąd: Kraków, Poznań
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 175 cm
Włosy: Brunetka
Partner: A.
Wysłany: 2009-12-22, 23:40
Zakończenie można było przewidzieć już po pierwszych 5 odcinkach. wszyscy tak kibicowali Brzyduli, a w normalnym świecie nie miałaby tak lekko, przecież związek rozbiła. ;] ale film to film. Poza Californication i Seksem w wielkim mieście mój ulubiony serial.
Jako,że nie mogłam się doczekać ostatniego odcinka,ściągnęłam go i obejrzałam już w poniedziałek
I moje zdanie na jego temat nie różni się od waszego-za szybko,za nudno i mało ciekawy szkoda,że zostawili wszystko na ostatnie 25 minut.
Dziwne,że tak nagle Ulka mając Marka tyle czasu koło siebie dopiero ostatniego dnia tak latała i czekała na niego...
Informacje: Dołączyła 339 dni temu Posty: 1681 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Partner: Kotuuuuś:*
Wysłany: 2009-12-23, 09:33
Ogólnie odcinek taki średni
mi sie sukienka Uli podobała
Wkurzało mnie to że jak Ula wychodziła na zwenątrz żeby
'szukac' Marka to po drodze same pary zajęte sobą-
Pól serialu sie unikali i nie kochali a poźniej wszystkie możliwe
pary serialu big love
Róże na koncu świetne, ale ogólnie mogłoby byc lepiej
_________________ Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 624 dni temu Posty: 5296 Skąd: ...
Profil: Imię: Justyna
Wysłany: 2009-12-23, 10:42
Tilia napisał/a:
za szybko,za nudno i mało ciekawy
zgadzam siez tym, niestety.
ale mimo wszystko z zapartym tchem czekałam co sie wydarzy
bedzie mi tego serialu brakowac...
Sukonką Uli jestem zachwycona. mogłaby, miec taka samą na slubie. troche mi sukienke calineczki przyppminala
_________________ Jest taka miłość, która nie umiera, choć zakochani od siebie odejdą...
tyle odcinków nie chciała z nim dyskutowac , ale nagle ja olsniło sliczna miała te niebieska bluzke/sukienke nie wiem co to było.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Troche teskni mi sie za Brzydula.Pocieszam sie tym,ze kreca podobno jakis nowy serial z Filipem Bobkiem.Tytulu nie pamietam.Kurcze,jednak chyba Filip zawsze bedzie mi sie kojarzyl z Markiem Dobrzanskim
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 679 dni temu Posty: 1574 Skąd: The Ketchup city
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: 167 cm
Włosy: Blond w porywach do brązu;)
Stan: Weekendowa żonka:)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-06, 19:39
viola, mi też się tęskni za Brzydulą, ale ciągle ktoś coś przebąkuje o kontynuacji serialu, więc możliwe że nasi ulubieńcy jeszcze powrócą. Tylko że tytuł teraz już zupełnie by nie pasował...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum