Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 892 dni temu Posty: 4719 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-05-27, 19:51 tragedia :(
postanowilam sie podzielic z wami ogromna tragedia... bo jakos nie daje mi to spokoju.. moja sasiadka przezyla ogromna tragedie.. w zeszlym roku w wypadku zginal jej maz... bylo to przed switami wielkanocnyi.. wlasnie wrocil z zagranicy.. byl tam oczywisice w celacch zarobkowych.. ona jej maz i najstarszy syn wracali z zakupuw swiatecznych.. jakis idiota wjechal w nich czolowo... on zginal na miejscu.. ona i syn odniesli obrazanie... po kilku tygodniach w wyniku wnikliwych badan okazalo sie ze syn jest chory na raka krwi ... ma bardzo ostra odmiane bialaczki... w wyniku wypadku , szoku po smierci ojca bialaczka bardzo szybko postepowala... odrzual wszelkie mozliwe chemioterapie... przychodzily oczywiscie lepsze chwile.. tydzien temu doczekal sie przeszczepu... jednak organizm odrzucil przeszczep... dzis dowiedzialam sie ze zmarl... miedzy 10 a 11 rano... strasznie zal mi tej kobiety... ma jeszcze mlodszego syna... ale oboja juz po smierci jej meza byli w tak kiepskim stanie psychicznym ze strach pomyslec jak teraz sobie poradza.... caly czas sie zastanaiwam jak Bog moze na cos takiego pozowlic... bardzo im wspolczuje... musialam sie tym z wami podzielic.. wybaczcie.. ale nie moge przestac o tym myslec... piotrek [*]
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-05-27, 20:27
jejku faktycznie ogromna tragedia... [*] [*]
popatrzcie na swoje problemy.... a teraz pomyslcie co musi przezywac ta kobieta...... czasami lepiej jest nie przejmowac sie drobnostkami i nie zloscic sie na bliskich trzeba sie cieszyc z tego ze mamy ich przy sobie.....
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 898 dni temu Posty: 396
Profil: Stan: dziewczyna mojego chłopaka
Wysłany: 2008-05-27, 21:39
Olciiia napisał/a:
popatrzcie na swoje problemy.... a teraz pomyslcie co musi przezywac ta kobieta...... czasami lepiej jest nie przejmowac sie drobnostkami i nie zloscic sie na bliskich trzeba sie cieszyc z tego ze mamy ich przy sobie.....
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 892 dni temu Posty: 4719 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-05-28, 08:01
Olciiia napisał/a:
wlasnie to samo pomyslalam jak tylko sie o tym dowiedzialam... przedwczoraj poklocilam sie troszke z mezulkiem i jak dotarlo do mnie ze przeciez to glupotka klocic sie z takiego powodu przeprosilam go od razu... bo szkoda zycia.. naprawde szkoda..
niki napisał/a:
[*] nie wiem dlaczego niektórych los tak okrutnie doświadcza, podczas gdy niektórzy mają wszystko.
tez nie daje mi to spokoju... przciez czym ona zasluzyla??.. czym ktokolwiek moglby na cos takiego zasluzyc??.. niepojete...
Piotrek [*]
Profil: Imię: Sylwia
Włosy: brunetka
Nastrój:
Wysłany: 2008-05-28, 10:22
Straszna tragedia naprawde
Niestety tak właśnie jest, że jedni sa bardzo szczęśliwi i mają wszystko a pomimo tego ciągle narzekają a innych spotykają takie tragedie Nam trudno uwierzyć.
Niedaleko mojego miejsca zamieszkania jest rodzina wokół której tez dzieje się coś niedobrego. W skład rodziny wchodzili ; mam, tata brat -18 lat, córka 22 lata.
Rok temu w grudniu powiesił się chłopak tej córki - miał 21 lat, w lutym tego roku powiesił się syn -18 lat, 2 miesiące póżniej powiesiła się matka.
Jakby tego brakowało w tą sobotę powiesił się ich sąsiad - 19 lat .
Tragedia straszna chociaz ja nie mam litości dla ludzi którzy się wieszają ani współczucia, no taka jestem niestety. Mówią że to jakiś szatan opętał tą wioske a jak tam jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum