Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2006-12-14, 15:38 Pogaduchy
Zakladam taki temat. Piszcie tu o wszystkim i o niczym Jak Wam minal dzien itd Ja musze sie pochwalic, ze po raz pierwsze na mojej uczelni ( akademia ekonomiczna we wrocku) naucze sie czegos przydatnego nasza uczelnia wykupila taka gre symulacyjna. Wszystkie znacie pewnie gre Simsy. No to ta gra jest podobna, tylko,ze budujemy firme. Mamy do wykorzystania okreslona sume pieniedzy, musimy zbudowac zaklady produkcyjne, biura sprzedazy, zatrudnic pracownikow, wybrac segment rynku do ktorego uderzymy z nasza oferta, zreszta produkt tez musimy stworzyc Mamy tez konkurencje (inne zespoly z naszej grupy), ktorzy beda wplywac na wyniki naszej firmy (pisze naszej, bo pracujemy w zespolach 4-osobowych). Ja zostalam mianowana na wiceprezesa ds marketingu i badan rynku naprawde pierwsza pozyteczna rzecz, jaka robie na tej uczelni od 2,5 roku fajna zabawa przy tym
Ostatnio zmieniony przez Magdaru 2008-04-23, 14:44, w całości zmieniany 1 raz
naprawde pierwsza pozyteczna rzecz, jaka robie na tej uczelni od 2,5 roku fajna zabawa przy tym
no fajne ćwiczenie
ale chyba na tej Twojej uczelno nie jest tak źle
a ja byłam z dzieciakami w filharmonii i doszłam do wniosku, że musimy z M. się kiedyś wybrać, bo naprawdę fajny koncert oczywiście pomijam fakt, że oczy miałam dookoła glowy, bo tak to jest na wyjściach z dziećmi, ale dlatego właśnie dla odhamienia trza się wybrać w nowym roku no i jeszcze dzieci mi przypomniały, że to sezon na łyżwy się już rozpoczął chyba w przerwie świątecznej wyskoczymy do Świdnicy
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 531 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2006-12-14, 18:30
A ja godzinke temu dostałam do łapek duży zestaw do tipsów żelowych i się cieszę jak głópia w piątek ma przyjśc zestaw do akrylu potem dokupie sobie środki odkażające do łapek i sprzętu i od przyszłego tygodnia rozkręcam własny interesik :]
Wysłany: 2006-12-14, 22:05
Madzia81 napisał/a:
a ja byłam z dzieciakami w filharmonii i doszłam do wniosku, że musimy z M. się kiedyś wybrać
a ja juz dalam sobie spokoj z tym bo wiem,ze strusiowaty nie pojdzie ze mna nawet do teatru... ale za to do opery go kiedys wyciagne, chocbym miala na sile zaciagac
ja bylam wlasnie na piwku ze stara znajoma i stwierdzam,ze moja glowa staje sie coraz bardziej ekonomiczna ( czy to jeszcze w ogole mozliwe????) po jednym piwku a ja juz mam humorek i lekkie zawroty glowy
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 536 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-12-20, 20:20
hehe facet i teatr tez to kiedys przerabialam i dalam se spokoj
ogolnie dziewczynki chce wam juz pozyczyc wesolych swiat pociechy z faceta i aby zawsze wam przyznawal racje hehe
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
Wysłany: 2006-12-26, 14:19
i jak tam prezenciki po swietach?? chwalcie sie, co dostalyscie Ja dostalam sweterek, skarpetki takie cieplutkie, bielizne (oczywiscie od struska) i taka fajna pizamke to tak z glownych rzeczy jak ktos ma, zdjecia mile widziane
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 531 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2006-12-26, 15:47
Ja dostałam zestaw kosmetyków Nivea ryż i Lotos (żel pod prysznic,peeling do ciała,balsam do ciała)Szminkę Avon shine supreme(totalnie nie mój kolor ale to szczegół ) Brokat do tipsów,śliczny perfumik od przyszłej teściowej i komplecik bielizny ;-]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum