Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: calineczka
2008-07-08, 09:58
Pogaduchy
Autor Wiadomość
Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 614 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-01-19, 12:17   

Ja tez mam zasięg :) ale burza była straszna woda lała mi się ciurkiem przez zamkniete okno nie mogliśmy tego zatamowac a najdziwniejsze jest to że mam plastiki i to nowitkie zakładane na jesień.Z tego co ogladałam w nocy na TVN 24 to jest jedna smiertelna ofiara -W katowicach złamal się dźwig na pół i operator zginął na miejscu :( i do tego ogromne szkody w całej Polsce.

REKLAMA

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 620 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-01-23, 20:30   

jejku, a ja jutro mam pierwszy w mojej karierze studenckiej egzamin ustny ;) u nas zawsze robią pisemne, bo strasznie dużo nas jest, ale facet robi, bo on lubi ze studentami pogadać :) ogólnie jest bardzo w porządku i dlatego zdecydowałam się na ustny ( jaka ja głupia :D ). Ale podobno są lepsze oceny z ustnego :) a poza tym 6 minut i będzie po sprawie ;) ale już oczopląsu dostaję, bo mam mnóstwo materiałów na komputerze ( jakieś 150 stron) i właśnie skończyłam je czytać :) Mam jeszcze jutro czas do 18 na lepsze przyswojenie wiedzy :D no ale to takie lanie wody ;) i to ostatni w miarę przyjemny egzamin.... zostaną mi po nim jeszcze dwa - najgorsze ( kto wymyślił, żeby najgorsze egzaminy zostawiać na koniec???). Pozdrawiam Was dziewczynki w ten zimny dzionek ;) całuski :*

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 614 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-24, 15:21   

No to trzymam za ciebie kciuki ;) ja zakonczylam ostatnie 2 egzaminy semestralne i dostałam z nich 5 :-D ciesze się bardzo .
Dzisiaj mosze iśc na rozmowę w sprawie stażu grrrrr :-x trzeci raz mi dają staż na stanowisku sprzedawca tylko nie wiem po co mi taki staż skoro w szkole zawodowej miałam 3 lata praktyk w markecie,w technikóm pozawodowym miałam również praktyki w sklepie, i po szkole w wakacje 3 miesiące pracowałam w markecie,więc po co mi staż w tym zawodzie :-/ ale oczywiście jak się tłumacze tak to pani odrazu z groźbą że jak sie na ten staż nie zgodzę to mnie zawieszą.... no parodia poprostu <bezradny>

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 620 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-24, 19:48   

tak to już jest z tymi stażami :/ wychodzą z założenia, że skoro szukasz pracy to możesz isć do jakiejkolwiek i będziesz happy...
A ja zaliczyłam dzisiejszy egzamin na 4,5 :D
Cudem się tylko nie zabiłam idąc na niego, bo musiałam się ubrać na elegancko ( bo to ustny), więc ubrałam kanciki, obcasiki, wszystko pięknie, ładnie dopóki nie wyszłam na zewnątrz... A tam oczywiście chodniki całe w śniegu, ślisko jak na lodowisku, kilka razy miałam sytuację kiedy już myślałam, że będę miała bliskie spotkanie z ziemią :roll: do tego padał akurat śnieg, więc włosy mi zmokły i w rezultacie doszłam na egzamin w opłakanym stanie!! akurat dzisiaj, jak ja musiałam iść odwalona na egzamin, to musiał ten śnieg spaść??

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 614 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-24, 20:53   

Gratulacje :-) ja z kolei jak doszłam na rozmowę to wygladałam jak bałwan (tak akurat sypało) ,na szczęście facet był w porząsiu , po szczerej rozmowie ( że nie chce tego stażu) podbił mi kartkę i życzył powodzenia :-D

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 620 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-28, 15:03   

Niestety, złapała mnie choroba jakaś wredna... I jeszcze muszę się uczyć! Chociaż i tak dzisiaj jest lepiej, przynajmniej nie mam gorączki, więc jakoś ta nauka mi idzie... A ja już chcę jechać do domku, iść sobie na spacerek, w pewnie jak przyjadę w środę to już śniegu w W-chu nie będzie :( no i dodatkowo zasadniczo mi się tęskni za KIMŚ ( ale nie mówcie Mu tego ;) ). Zaczynam więc odliczanie....

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 614 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-01-28, 17:57   

Kociak napisał/a:
pewnie jak przyjadę w środę to już śniegu w W-chu nie będzie :(

no pewnie, że nie będzie. i bardo dobrze. jeździć nie ma jak, nie mówiąc o parkowaniu. ja mam już dość zimny na ten rok!!

dzisiaj przeprowadziliśmy pieska do siebie :) od razu w domu jakoś tak weselej :)
i mam ferie :) :):) planów mnóstwo, ciekawe które z nich uda się zrealizować, bo na wszystkie na pewno zabraknie czasu...

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 620 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-28, 21:52   

Madzia81 napisał/a:
dzisiaj przeprowadziliśmy pieska do siebie :)
jak to?? mojego pyszczka czekoladowego z rodzinnego domku ukradłaś?? a jak wrócę to kto będzie ogonkiem machał przy wejściu ?? Ty się mnie siostra jakoś w środę spodziewaj chociaż na chwilę w takim razie, bo ja muszę moją psinkę wyściskać... Jakoś za nią też mi się tęskni strasznie <serduszka>

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 614 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-29, 13:03   

Kociak napisał/a:
jak to??

tak to ;-)
teraz macha jak ja do domku przychodzę :-)
dzisiaj rano oczywiście wykorzystała pierwszą okazję, kiedy M. poszedł do pracy i władowała mi się na łóżko ;-)

a potem jak ćwiczyłam to się tak położyła, żeby móc bacznie wszystko obserwować jak jej pani wygibasy robi. ciekawe co sobie myślała wtedy ;-)

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 614 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-30, 11:41   

A mnie dzisiaj moje kocisko załamało :D .Wyszłam na przedpokuj i zobaczyłam ze Walduś siedzi na mojim rozpiętym kozaczku ... ale tak jakoś dziwnie jakby kucał ,a gdy podeszłam bliżej to on odszedł dumny i okzalo się że mi na niego ...nalał :shock: . Ja wiedziałam że ten gnojek jest strasznie złośliwy ale że aż tak :D ( A w nagrode za to cudowne zachowanie ma w czwartek kastrację na koszt firmy :lol: )

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 620 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-30, 12:43   

Hehe, szczere kocisko ;) Ja sie dziwie, ze mi jeszcze nigdy strusiowy Prezes (wielki kocur) nic nie narobił do buta, za to że mu miejsce zajmuję na łóżku jak przychodzę :D

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 614 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-30, 12:55   

Hehe mój się też na takiego wielkiego kocura jak Prezes zapowiada :) ma dopiero 7 miesięcy a już jest o połowe większy od dwóch kotek które dokarmiam .U mnie też jest "malusia" rywalizacja o łóżko ,w sumie wyrko mam podzielone na pół ja śpię przy ścianie a taką małą zgraję(jak na fotce poniżej) mam obok :) i jak tofi u mnie spi to jest mała wojna :-D
http://www.fotosik.pl/sho...fd656a597db221b

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 614 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-30, 13:25   

Diablica666, świetna fotka :-)
TY się jeszcze mieścisz na łózku? ;-)
u mnie jak Luna się rozwali, to już koniec. ani kołdry naciągnąć, ani się troszkę porozwalać, bo piesek przyszedł się wyspać ;-)
a co to dopiero przy takich dwóch ;-)

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 614 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-30, 15:09   

Madziu jasne ze sie mieszczę :) one śpią na swojej połowie ja na swojej (czasami kot przyłazi sie przytulić :) ) problem zaczyna się jak moj mężsczyzna chce się polożyc :D

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 614 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-01-31, 13:57   

Jutro ide z waldusiem do veta na zabieg kastracji ,troche się denerwuję bo będzie pierwszy raz pod znieczuleniem ogólnym i niwiadomo jak zareaguje :-|
Najgorsze jest to że do jutra mószę grubaska przegłodzić i niezbyt mu się to podoba :lol: siedzi przy misce robi oczy jak pięć zlotych i miauczeniem dopomina się o puchę .Jak da mi się tej nocy chociaż troszeczkę przespać to będzie cud :mrgreen:
Dzisiaj rano był uroczy :mrgreen: przyszedł do mnie na ręce zawiesil mi obie lapki na szyję (jak by sie chciał przytulić ) dał buziaka w usta i miauknął :-> normalnie wymieklam :mrgreen:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi