Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 597 dni temu Posty: 2323 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-07-06, 22:59
Madzik napisał/a:
niki a gdzie jezdzicie nad jeziorko ? nie znam jeszcze tych okolic, a moze pasowaloby kiedy gdzies podjechac
od świdnicy w stronę wrocka jest miejscowośc Tworzyjanów. stamtąd wiocha proszkowice i tam jest chyba była żwirownia. normalnie jest plaża, jeżdżą na skuterach, mozna popływac, w niektórychy miejscach coś zjeść
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
niki a to o tym nie slyszalam cos mi kiedys dziewczyny z pracy Wojtka mowily ze cos kolo Walbrzycha jest hmm i tu gdzies cos... witoszow czy gora jakas... dawno to bylo i nie pamietam
Donn to dobrze, ze sie odstresowujesz
A ja sie wykapalam i chyba pojde spac, bo spiaca jestem
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 157 dni temu Posty: 4425 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-07, 06:58
jejku jak ja fatalnie sie czuje....
Dzien dobry wszystkim...
chyba sie nie wyspalam za bardzo bo worki mam takie pod oczami ze heja !
zaczynam sie szykowac do pracki... i znowu mi sie nie chce powtorka z rozrywki
Milego dzionka kochaniutkie Muuaaa
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
witam się
muszę trochę Was nadrobić i powoli szykuję się już do wyjazdu: listę zakupów muszę sporządzić, sprawdzić co mamy w domu, czego brakuje, po południu do rodziców dogadać się co i jak.
i w czwartek do Włoch
jedyne, czego mi się nie chce, to podróż, w ostatnim czasie strasznie dużo kilometrów robimy, dwa wesele pod rząd, najpierw zrobiliśmy 800 km, w ten weekend 400, do Włoch mamy ok. 1000km. i ta temperatura....
aha. no i jeszcze idę dzisiaj jeszcze do gina, sprawdzić co i jak z naszą dzidzią
a jak z plcia dzidzi? chcecie znac czy niech to bedzie niespodzianka?
bardzo chcemy znać i bardzo chcemy (no dobra, przede wszystkim ja chcę), żeby to była dziewczynka. pod koniec wakacji będzie można określić o ile zechce się pokazać
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 296 dni temu Posty: 1499
Profil: Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-07-07, 10:49
hej dziewczyny, ja mam humor nadal zły choć staram się ukryć to przed wszystkimi.
no i zaczęły się te 2 tygodnie, które sobie daliśmy i on zachowuje się jak gdyby nigdy nic, całuje, przytula, mówi, że kocha. Na dodatek jesteśmy u moich rodziców i oni chcieli ustalić termin wyznaczony przez nas zaręczynowej kolacji, a on ma pretensje, ze moi rodzice o prostu chcą cieszyć się zaręczynami, oni nie wiedzą o tym co się stało.
Czuję, że te 2 tyg on będzie się zachowywał super, a po nich odejdzie tak jak chciał, tylko, że moim zdaniem to chore!! Nie wiem co robić, z jednej str on jest wspaniały, a z drugiej wiem, że to tylko 14 dni i on i tak bez niczego mnie zostawi po nich:( przykre, a zapytać go przecież nie zapytam wprost w obecnej sytuacji, bo moim zdaniem znam odpowiedz i nie chcę go codziennie zadręczać poważnymi rozmowami, bo sama nie mam siły ich przeprowadzać. Byliśmy taką dbrą parą, on wspaniałym facetem i runęło to w jedną chwilę:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum