Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 474 dni temu Posty: 10687 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-06, 21:17
Madzik napisał/a:
moze daloby rade cos zalatwic
no właśnie się staramy tak zrobic zeby teraz Radek zapisał siegdziekolwiek, może i nawet do zwykłego technikum i dlai by mu spokóój
potem by odebrał papiery i zapisał się na studia
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 195 dni temu Posty: 5411 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-06, 21:17
Madzik napisał/a:
zjadlam pol chleba z ketchupem i ciagle mi malo dobrze ze i jedno i drugie sie skonczylo
to ty widze harcorowo dzialasz przed tym @ sorry wle jakos mnie teraz juz wszystko bawi
[ Dodano: 2008-07-06, 21:19 ]
cerrata napisał/a:
do zwykłego technikum i dlai by mu spokóój
potem by odebrał papiery i zapisał się na studia
no to jest mysl Tomka tata tez wojskowy i tomek teraz tez dostal wezwanie bo mial rok dziekanki i musi teraz coos kombinowac zobaczymy bo jak mi chlopa do iraku wezma to ja sie juz pociacham
[ Dodano: 2008-07-06, 21:22 ]
tak sobie teraz pomyslalam jak ja sie ciesze ze ja was mam dziewczyny i ze znalazlam to forum, bo co by bym teraz robila
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 635 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-07-06, 22:57
my mamy włączony telewizor, ale siedzimy jak nałogowcy na lapkach. każdy przeglada swoje fora byliśmy dzisiaj nad jeziorkiem, był grill, chłopacy popływali. siły na ten tydzien zebrane, ale dzisiaj powoli padam
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum